Tribuna
Skate park-ul din Sibiu se extinde cu o nouă instalație
Skate park-ul din Sibiu se extinde cu o nouă instalație

„Ca urmare a solicitării pe care tinerii utilizatori ai parcului mi-au transmis-o, vom amenaja o nouă instalație în skate park-ul de lângă Piața Obor: un foam pit, util și mai sigur pentru cei care învață sportul. Va fi singura instalație de acest tip din țară situată într-un spațiu deschis și cu acces liber. Serviciul de resort a încheiat contractul pentru documentația tehnico-economică, pasul următor după predarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic fiind contractarea lucrărilor de construcție propriu-zise”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Termenul de predare a documentațiilor este de 3 luni, acestea urmând să indice soluțiile tehnice pentru amenajarea foam pit-ului pe o suprafață de 250 de metri pătrați. Concret, se va amenaja o nouă cuvă, iar pereții acesteia vor fi căptușiți cu cuburi de burete, protejând astfel tinerii sportivi de accidentări. Pe lângă instalația efectivă pentru sport, se va amenaja și o structură metalică care va acoperi și va proteja de intemperii instalația. De asemenea, în jurul acesteia se va construi o alee de acces.
Skate park-ul a fost deschis publicului în mai 2019, având o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați pe care s-au amenajat circuite pentru BMX, skateboard, role, trotinete și MTB-uri, fiind cel mai mare și mai modern din țară. În 2019 parcul a primit în medie pe zi aproximativ 200 de tineri. Chiar și în 2020, în perioadele în care a fost permisă funcționarea zonelor pentru sport, parcul a primit un număr constant de tineri care au venit aici pentru mișcare și sport. 

comentarii
3 comentarii

inca o TAMPENIE marca primaria Sibiu!
un sibian
06.05.2021 11:54
Noi pe strada Gazelei va solicitam se ne asfaltati strada de vreo 10 ani..... Raspunsul armatei de paraziti din primarie este..... In viitor....
Netz
07.05.2021 08:21
Este o aberatie, plina de pericole pentru cei care o folosesc.Totul este facut din beton, fara nici o grija de a proteja impotriva accidentelor. Oare ITM Sibiu a dat aviz de functionare , avand in vedere felul in care a fost gandita si executata acea lucrare?
newman
07.05.2021 09:21
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA