Tribuna
Sistem video de monitorizare a traseelor și zonelor folosite de delegațiile oficiale pentru Summit-ul din 9 mai, de la Sibiu
Sistem video de monitorizare a traseelor și zonelor folosite de delegațiile oficiale pentru Summit-ul din 9 mai, de la Sibiu
© Răzvan NEGRU / Arhivă

În contextul Summit-ului de la Sibiu, Comitetul Interministerial pentru Securitate „ROMÂNIA–UE 2019 a implementat o serie de măsuri necesare pentru evenimentul care se va desfășura pe data de 9 mai. 

„Având în vedere prezenţa şefilor de stat şi de guvern, precum şi a oficialilor europeni, o prioritate reprezintă asigurarea securității spațiului aerian. O altă măsură luată pentru buna desfășurare a Summit-ului a fost amplasarea sistemului video de monitorizare a traseelor de deplasare și a zonelor folosite de delegațiile oficiale. În plus, în toate spațiile de cazare ale oficialilor europeni au fost stabilite măsurile de protecție ce se impun pe durata vizitei lor la Sibiu”, se arată într-un comunicat transmis joi.

Toate măsurile adoptate în perioada Summit-ul de la Sibiu sunt gândite astfel încât viața comunității să decurgă normal, iar toate evenimentele publice organizate în Sibiu să se desfășoare așa cum au fost programate, mai spun oficialii.

 

comentarii
2 comentarii

Bine ar fi sa isi ia sistemele de monitorizare cu ei dupa ce se termina summitul vietii.
Eu
26.04.2019 07:33
De ce ? Ai ceva de ascuns ?
@Tu...
27.04.2019 22:46
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia