Tribuna
PNL
Sistem de turnicheți la Stadionul Municipal. 14 porți de acces pentru public și două pentru VIP
Sorana MAIER
2052 vizualizari
Sistem de turnicheți la Stadionul Municipal. 14 porți de acces pentru public și două pentru VIP

Noul sistem de turnicheți din incinta Stadionului Municipal Sibiu, care asigură accesul publicului în tribuna oficială a Stadionului dinspre parcul Sub Arini, precum și accesul dinspre strada Octavian Goga, este funcțional această săptămână.

Lucrarea a costat 844.000 lei și a presupus montarea a șase turnicheți dubli, rezultând astfel 12 căi de acces pentru public prin două puncte situate pe latura dinspre parcul Sub Arini, înlocuirea celor două zone de porți duble pietonale prin care publicul va ieși de pe Stadion, înlocuirea porților auto utilizate de carele de transmisie TV și autocarele echipelor.

De asemenea, proiectul a prevăzut instalarea unui turnichet dublu cu două căi de acces și a unei porți pietonale pentru accesul persoanelor cu dizabilități în zona curții interioare a Stadionului; atunci când nu sunt evenimente pe Stadion, această poartă va fi utilizată pentru accesul în zonele pentru practicarea sportului amenajate în curtea interioară, montarea unui turnichet dublu cu două căi de acces și a unei porție pietonale pe latura dinspre strada Octavian Goga  și montarea unui turnichet în interiorul clădirii administrative având două căi de acces pentru sectorul VIP, cu intrare din clădirea administrativă.

 

 

Fiecare turnichet este dotat cu cititor de tichete atât la intrare, cât și la ieșire. Cititorul este performant datorită camerei optice cu care este echipat, putând citi de la o distanță de până la 30 cm. Se pot astfel scana fie tichete tipărite, fie QR coduri sau coduri de bare, inclusiv de pe un telefon, potrivit unul comunicat al Primăriei Sibiu.

Turnicheții proaspăt dați în folosință sunt protejați de un acoperiș, fiind prevăzuți cu sistem de iluminare și camere video de supraveghere la intrare și ieșire. Imaginile sunt centralizate într-un punct de comandă amenajat în incinta Stadionului pentru ca forțele de ordine să poată supraveghea întreaga zonă pentru siguranța participanților la evenimente.

Șantierul pentru modernizarea Stadionului continuă cu lucrările pentru refacerea suprafeței de joc a Stadionului. De asemenea, firma contractată de Primăria Sibiu a finalizat proiectul tehnic pentru următoarea etapă de modernizare a Stadionului, acesta urmând să fie recepționat. Ulterior, urmează o procedură de achiziție pentru execuția lucrărilor propriu-zise care vor continua modernizarea Stadionului prin reconstrucția tribunelor vechi demolate, amenajarea acoperișului și a parcărilor, etc.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat de presa Miodent srl

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia