Tribuna
Sinucidere în Parcul Sub Arini
Laura BUCIU
2263 vizualizari
Sinucidere în Parcul Sub Arini

Descoperire macabră ieri de dimineaţă în Parcul Sub Arini. O femeie de 46 de ani a fost găsită, de un trecător, spânzurată sub un pod din parc. Se pare că victima era marcată de gândul că ar suferi de o boală gravă.
Femeia, originară din Satu Mare, venise la Sibiu în urmă cu puţin timp, pentru că aici lucrau soţul şi fiul său. Luni de dimineaţă, femeia a fost la o vecină şi s-a plâns că are dureri mari de cap, iar în jurul orei 11, a plecat spre un labo­rator, unde urma să îşi facă analizele pentru a vedea de ce boală suferă. Nu a mai ajuns, iar în jurul orei 19, familia, care încercase ore în şir să îi dea de urmă, a anun­ţat Poliţia. Nimeni nu s-a aşteptat că ea îşi va pune capăt zilelor. “Am fost sesizaţi de către un trecător că sub un pod din Parcul Sub Arini se află o persoană spân­zurată. Cu ocazia primelor cercetări efectuate la faţa locului, am constatat că per­soana în cauză a fost dată dis­părută de către soţ, asea­ră (n. r. luni seara), în jurul orei 19. Vom face cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza morţii", a spus comi­sarul şef Gabriel Dăbău.
Femeia nu a lăsat niciun indiciu care să explice de ce a luat această hotărâre. Po­trivit poliţiştilor criminalişti, urmele de violenţă desco­perite pe corpul femeiii sunt cele specifice sinuciderii, dar nu este exclusă nicio altă ipoteză.
Poliţiştii ţi-au dat seama ime­diat cine este femeia care a fost descoperită, după semnal­mente. Ei au anunţat familia. Soţul femeii a admis că soţia sa avea probleme de sănă­tate ţi că urma să şi facă nişte analize.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia