FITS 2022
Tribuna
Sibiul va avea un oaspete important. Maestrul Marcel Iureș, invitatul special al Sibiu Opera Festival
Sibiul va avea un oaspete important. Maestrul Marcel Iureș, invitatul special al Sibiu Opera Festival

Maestrul Marcel Iureș vine în fața sibienilor în spectacolul de teatru simfonic "Planetele", de Gustav Holst. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 15, în Piața Mare, în cadrul "Sibiu Opera Festival".

Centrul Sibiului va avea, mâine, un oaspete important. Marcel Iureș, considerat cel mai important actor român contemporan, va fi invitatul special al spectacolului de teatru simfonic "Planetele", susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu, sub bagheta dirijorală a lui Cristian Lupeș, managerul instituției culturale.
 

Spectacolul, în regia lui Alexandru Dabija, face parte din programul Sibiu Opera Festival, un proiect de două decenii al Filarmonicii sibiene.
În ultima zi a festivalului, respectiv duminică, 26 septembrie, de la ora 15, sibienii și nu numai sunt așteptați în inima orașului pentru a participa la un concert pe ritmuri de jazz, "Unifying Worlds", cu participarea solistei Teodora Enache.
 

Ultimul eveniment al acestei ediții Sibiu Opera Festival este programat duminică, la ora 18: "The Enescu Project", susținut de Capriccio Quartet, un ansamblu alcătuit din Nicolas Dautricourt (vioară), Valentin Șerban (vioară), Răzvan Popovici (violă) și Valentin Răduțiu (violoncel).

*Intrarea la evenimentele "Sibiu Opera Festival" este liberă, în limita locurilor disponibile, cu respectarea normelor sanitare în vigoare pentru prevenirea răspândirii COVID-19, iar informații suplimentare pot fi aflate apelând numărul de telefon 0735.566.486.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

LINIA VERDE

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat de presa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA