FITS 2022
Tribuna
Sibiul se transformă în Sibiutiful Streetfood Market
Sibiul se transformă în Sibiutiful Streetfood Market

Primul mare eveniment al sezonului de vară are loc între 25 și 29 mai în Piața Mare. Sibiutiful Streetfood Market vine cu o grămadă de surprize, atât pentru gurmanzi cât și pentru cei care duc dorul unor concerte de calitate.

Vă era dor de un taco „de la mama lui”? Dar de niște churros scăldați în ciocolată? Între 25 și 29 mai, Piața Mare redevine un mare streetfood market, cu zeci de foodtruck-uri venite din toate colțurile țării și cu un pop-up market unde îi veți reîntâlni pe cei mai apreciați producători locali sibieni. Centrul orașului va fi amenajat ca o grădină plină de verdeață, cu o zonă de picnic, pe iarbă naturală, numai bună de întins păturica și îmbrățișat razele de soare.


Pentru gurmanzi, Sibiutiful Streetfood Market este aproape un paradis. Piadine, pizza și cei mai delicioși burgeri combinate cu gusturi locale de la Gastro Bistro, Mexican Bizness vine cu cei mai cool taco și cei mai babani burrito iar Bistro del Puerto aduce ritmuri spaniole în line-up-ul culinar, chorizo, aioli, jamon și multe alte minunății iberice, toate stropite cu o delicioasă sangria, iar dacă aveți poftă de un cheesburger de prepeliță, treceți pe la Prepelițescu. Un prânz de treabă nu se poate încheia fără un desert pe măsură, iar dulciurile chiar vor fi pe alese, la Sibiutiful. Înghețată thailandeză, churros cu toate topingurile posibile, clătitele delicioase pregătite de Mimi`s Delice sau faimoșii cannoli făcuți de Mr. Cannoli vor avea grijă să satisfacă până și cele mai pretențioase gusturi în materie de deserturi.

Sibiutiful Street Food Market este un eveniment de mare anvergură și cu un potențial impact considerabil asupra tinerilor din Sibiu. Conceptul de street food este extrem de atrăgător pentru segmentul tânăr, iar combinația cu diferitele stiluri muzicale precum și cu amenajarea aparte a spațiului din Piața Mare va stabili un reper de calitate pentru evenimentele culinare. Mâncarea bună merge doar dacă este acompaniată de muzică cel puțin la fel de bună. Și aici, concertele pregătite pentru gurmanzii sibieni se ridică la nivelul așteptărilor. În fiecare seară, pe scena din Piața Mare va avea loc câte un concert. Dacă vă era dor de Lucia, de Ana Coman, de Mono Jacks sau de Grimus, înfrânați-vă nerăbdarea câteva zile, îi veți vedea în curând din nou pe scenă. Iar surprizele nu se opresc aici. În fiecare seară, cu sprijinul CineGold vor avea loc proiecții de film, producții cinematografice pe teme culinare, iar cei mici se vor putea distra de minune în parcul de aventuri ce va fi amenajat de Serious Fun în Piața Mare.

Sibiultiful Streetfood Market este un eveniment organizat de Asociația Sibiutiful.

Partenerii evenimentului sunt:  FOCUS EVENTS, A1EVENTS, PROMENADA MALL, COGNIZANT SOFTVISION, BIRRA MORETTI, TERRA BUILDING, SOMA.

  


comentarii
7 comentarii

Să înțelegem că noi cei care ne încăpățânam să vorbim românește nu avem ce căuta pe acolo?Sau avem nevoie de translator?Ori mai bine mergem la Obor?
Un sibian Sa
16.05.2022 16:24
toate prajelile
17.05.2022 08:36
Nu va obliga nimeni sa mergeti! Stati acasa daca nu aveti bani!!! Noi restul ne bucuram, mancam si ne distram!
19.05.2022 00:38
Si daca ai bani nu inseamna ca trebuie sa ii dai pe prostiile alea, mai bine mananci la restaurant sau oriunde gasesti ceva de calitate
@00:38
19.05.2022 12:05
La ce-ți folosesc banii dacă "mansarda" ti-e goală! Mai bine mobileaz-o si apoi ocupa-te de mâncare!
@00:38
20.05.2022 11:52
@ asta de la 00-38-- Aici nu-i vorba de mancare si distractie --ceace spune Un Sibian e stalcirea limbii Romane -- Nu e rau sa stim si alte limbi dar nu le incalciti------ Traim in Romania?? scrieti si vorbiti limba romana-- In privat si cu prietenii e ok. sa vorbiti si alte limbi -- Oficial in instituti, acte-- gazetarie, afise etc -- numai limba romana capish???
21.05.2022 19:49
ok mananca cat poti , si cand dai in cancer cheltuim cu tine ca te-ai distrat !!
@00:38
23.05.2022 11:20
Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA