Continental
Tribuna
Sibiul rămâne sâmbătă cu 27 de confirmări de coronavirus. Patru oameni au murit
Laura BUCIU
3830 vizualizari
Sibiul rămâne sâmbătă cu 27 de confirmări de coronavirus. Patru oameni au murit

Județul Sibiu stagnează în privința raportărilor bolnavilor de coronavirus. Potrivit raportării de sâmbătă a Grupului de Comunicare Strategică, județul rămâne la numărul cazurilor de vineri, respectiv 27.

În țară, până sâmbătă, la ora 13.00, au fost confirmate 3.613 cazuri de  COVID-19, iar dintre acestea, 329 sunt declarate vindecate și externate.

Pe de altă parte, 141 de români au murit din cauza bolii. Este vorba de persoane internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș și Mehedinți.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 430 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 119 pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt  15.252 de persoane. Alte 113.449 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 317 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 129 în Spania, 152 în Italia, 15 în Franța, 8  în Germania, 4 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în Indonezia și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 26 de cetățeni români aflați în străinătate, 9 în Italia, 7 în Franța, 4 în Marea Britanie, 5 în Spania și unul în Germania, au decedat.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia