Tribuna
Sibiul, la ambasada României din Berlin cu mâncăruri tradiționale, vinuri și bere locală
Sorana MAIER
4019 vizualizari
Sibiul, la ambasada României din Berlin cu mâncăruri tradiționale, vinuri și bere locală

Emil Hurezeanu, Ambasadorul României în Germania a vernisat zilele acestea expoziția „Două Regiuni în Europa – Regiunea Centru și landul Brandenburg”, la Ambasada României de la Berlin.

Evenimentul a avut loc în cadrul vizitei de lucru privind Implementarea Strategiilor de Specializare Inteligentă, la care participă reprezentanți ai unităților administrativ-teritoriale din regiunea Centru, alături de reprezentanți ai ADR Centru.

În cadrul evenimentului, fiecare județ din regiunea Centru a fost invitat să realizeze un stand de prezentare a produselor specifice regiunii. Pentru Sibiu, tema standului a reprezentat-o Programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019.

Din delegația Sibiului au făcut parte președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, vicepreședinta Consiliului Județean Sibiu, Christine Manta-Klemens, șeful serviciului investiții din cadrul Consiliului Județean Sibiu, Daniela Stoica, administratorul public al Municipiului Sibiu, Ioana Leca, primarul orașului Săliște, Horațiu Răcuciu, primarul comunei Biertan, domnul Mircea Dragomir.

Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 a oferit o cină la sfârșitul evenimentului, acompaniată de vinurile Gorgandin și bere artizanală locală (1717, Bere Sibiu, Eco-Zen, Nembeer, Urban Brewery).

Programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană este gestionat de un Consorțiu format din Consiliul Județean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Primăria Municipiului Mediaș, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu și Asociația Județeană de Turism Sibiu.


comentarii
2 comentarii

atita stie emil hurezean
cind scria ode uteciste la echinox cluj,prin facultate cum era?
pentru sibieni felicitari,pentru hambasador nu
adi3
13.03.2019 15:29
daniela cimpean vad ca nu pierde nicio ocazie sa se promoveze pe ea si interesele ei, pe banii sibiului bineinteles. nu mai zic de interesele intime ale doameni...tot sibiul stie ca sare din floare in floare sau de aranjamentele dubioase cu iordanescu de la camera de comert
15.03.2019 15:38
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia