Tribuna
PNL
Sibiul găzduieşte cel mai mare eveniment ezoteric din centrul ţării: „MISTIC - 2020 Vibraţia lumii noi!”
Sibiul găzduieşte cel mai mare eveniment ezoteric din centrul ţării:  „MISTIC - 2020 Vibraţia lumii noi!”
Finalul lunii martie va aduce la Sibiu cel mai mare eveniment ezoteric din centrul ţării. „MISTIC - 2020 Vibraţia lumii noi” le va oferi sibienilor şi tuturor celor pasionaţi de dezvoltarea personală şi nu numai, ocazia de a lua contact cu unii dintre cei mai buni specialişti în domeniul ştiinţelor ezoterice. Evenimentul este organizat de ,,Shiva – Magazin naturist şi cadouri exotice” şi se va desfăşura în perioada 27-29 martie, la Centrul Cultural „Ion Besoiu”.

Prima ediţie are în prim plan omul şi conştientizarea nevoii de schimbare, de dezvoltare personală, evoluţie spirituală şi, nu în ultimul rând, de vindecare a trupului, a minţii şi a sufletului. MISTIC - M-minte, I-iubire, S-suflet, T-trup, I-inimă, C-comunicare.

„Acest eveniment are scopul de a transmite în primul rând iubire tuturor celor care vor participa la conferinţe şi workshop-uri. Dacă trăim în iubire, dăruim iubire şi nu ne va lipsi nimic niciodată! Vă invităm să cunoaşteţi oamenii minunaţi care vă vor împărtăşi din cunoştinţele lor şi care, poate, vor aprinde luminiţa care să vă ghideze drumul în viaţă. Nu pierdeţi şansa de a vedea, de a cunoaşte şi de a învăţa mai mult. Haideţi să vă bucuraţi împreună cu noi de ceea ce MISTIC - 2020 are de oferit”, spun organizatorii evenimentului.

Trei zile pline de conferinţe, workshop-uri şi expoziţii cu vânzare

„Mistic - 2020  Vibraţia lumii noi” este structurat pe trei secţiuni: săli de conferinţe, săli de workshop-uri şi standurile expozanţilor. Astfel, pe parcursul celor trei zile, invitaţii sunt aşteptaţi să ia parte la conferinţele şi workshop-urile care vor fi susţinute de unii dintre cei mai buni specialişti în terapiile complementare şi holistice, medicină vibraţională, hipnoză, fitoterapie, astrologie, tarot, numerologie, Ayurveda, QiGong, Yoga, Prananadi, Feng Shui, remediile Bach, terapie cu îngeri, dans energetic, muzică spirituală, psihologi şi psihoterapeuţi. La eveniment vor participa şi numeroşi expozanţi care îşi vor aştepta clienţii cu o diversitate de produse şi servicii. Cei care vor merge la MISTIC - 2020 nu doar că vor învăţa lucruri extrem de interesante, dar vor avea ocazia să plece acasă cu cărţi spirituale, cristale şi bijuterii, obiecte Feng Shui şi de aromoterapie, orgoni, tablouri vindecătoare, suplimente naturale, alimente bio, cosmetice naturale. De asemenea, pot beneficia de diagnosticare cu aparate de biorezonanţă magnetică, analize si echilibrări energetice, astrograme, fotografierea aurei, consultanţă Feng Shui, tarot, tehnologia Keshe şi altele.

Printre cei care vor susţine conferinţe la prima ediţie a evenimentului se numără: RazaRa - Elena Ignat Aimeiea, Alina Agape, Geta Heimerl şi Vali Gheorghiu; părintele Adrian Singurov, Dimitria Puchiu, Dragoş Iliescu, Gheorghe Iovu, Adriana Neagu şi Răzvan Costache, Cristina Coca Reit,  Barbu Constantin, Gigi şi Stelian Chivu, Ioana Dumitrachescu şi Norbert Marton, Părintele Ioan Canciu, Oni Muller-Dragoman, Florin Stănescu şi alţi specialişti în domeniu.

Bilete pentru o zi sau abonament cu acces general

Accesul la eveniment se va face pe bază de bilet. Cei interesaţi să participe la ,,MISTIC -2020 Vibraţia lumii noi” pot achiziţiona tichete de o zi cu preţul de 50 de lei/zi sau pot opta pentru abonament cu acces general, la preţul de 130 de lei. Biletele se pot cumpăra online, de pe https://www.kompostor.ro/evenimente/11241-mistic-2020-vibratia-lumii-noi, sau de la Centrul Cultural „Ion Besoiu”, în timpul evenimentului. Pentru mai multe detalii urmăriţi pagina de Facebook Mistic - Vibraţia lumii noi sau sunaţi la numărul de telefon 0744 299 063.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia