Continental
Tribuna
ADVERTORIAL
Sibiul, destinația care i-a cucerit pe jurnaliștii, bloggerii și influencerii din Dubai
Sibiul, destinația care i-a cucerit pe jurnaliștii, bloggerii și influencerii din Dubai

Sibiul nu putea lipsi de pe lista celor mai frumoase locuri din România ce merită vizitate, așa că nouă jurnaliști și formatori de opinie din Emiratele Arabe Unite au fost invitați, în cadrul unui infotrip, să descopere județul nostru și să trăiască o experiență de vis în cele mai importante obiective din Sibiu, transmite PSD Sibiu.

"Știu că locuitorii din Emirate sunt dornici să descopere țara noastră, mai ales că aceștia sunt atrași de peisajele impresionante din zonele montane și de istoria ce se ascunde în castelele și bisericile din România. Nu întâmplător, Sibiul a fost inclus în programul de vizită din cadrul infotripului organizat de Ministerul Turismului, ci tocmai pentru că județul nostru este una dintre cele mai ofertante destinații din acest punct de vedere. Așadar, cei nouă jurnaliști, bloggeri și influenceri din Dubai au fost vrăjiți de centrul vechi al Sibiului, dar și de Muzeul ASTRA, cel mai mare muzeu în aer liber din România, unde au putut descoperi cum arată locuințele tradiționale din țara noastră și au fost impresionați de obiceiurile și meștegurile din zona Ardealului. Vizita invitaților din Dubai a fost cu atât mai impresionantă, mai ales că au putut experimenta un prânz cu specific ardelenesc chiar în vârful munților, la Bâlea Lac. Jurnaliștii și bloggerii din Dubai au făcut sute de fotografii în locurile pe care le-au vizitat, iar Transfăgărășanul i-a fascinant complet, mai ales că cea mai frumoasă șosea din lume, așa cum au numit-o prezentatorii emisiunii Top Gear, a putut fi văzută din telecabină. Călătoria a continuat în județul Sibiu, la Valea Viilor, unde participanții la infotrip au vizitat biserica evanghelică fortificată construită în secolul XV, un lăcaș de cult care se găsește pe lista monumentelor istorice UNESCO. Fiecare dintre aceste locuri superbe vor fi promovate de grupul de influenceri aflat în România atât în media, cât și în presa online din Dubai dar și pe paginile de pe rețelele de socializare ale fiecăruia dintre participanți. Promovarea online este una dintre cele mai eficiente și rapide metode de a face cunoscute obiectivele turistice din țara noastră, de aceea Ministerului Turismului organizează periodic infotrip-uri la care participă jurnaliști și formatori de opinie din toate colțurile lumii. Astfel, la Sibiu au ajuns în ultimul an zeci de jurnaliști din diverse țări din Europa, America sau Asia în cadrul infotrip-urile organizate de Ministerul Turismului”, a declarat Bogdan Trif, Ministrul Turismului și Președinte al Organizației Județene PSD Sibiu.

 


comentarii
6 comentarii

Vindem (sau, ma rog, incercam) in continuare minciuni frumos fardate. Atat traitorilor din Romania cat si celor de peste mari si tari.
Onor ministrul care pastoreste ministerul degeaba numit al turismului nu pe langa bloggeri si influenceri ar trebui sa faca lobby; ci, printre coledzi. Au zburat 7 ore din Dubai pana la Otopeni. Si au facut 5 ore de la Bucuresti pana la Sibiu
Cata vreme asta nu se schimba, chiar daca vin, NU (si) revin.
Claudiu
14.08.2019 12:27
atat timp cat ministrul trif si psd sunt mai preocupati de soarta calarasiului, a fermelor de porci si a cormoranilor !
ultima mare investitie lansata de trif pe banii nostrii e un port de agrement in Calarasi !!!
asta dupa ce s-au facut stadioane in teleorman si la targu jiu in loc ca de aceeasi bani sau chiar mai putini sa construiasca doua spitale !
dar de, NU PICA la baronii psd deci NU SE FACE !!!
la ce te astepti
14.08.2019 14:34
Au si postat comentarii postacii PNL si USR. He he he. E rau ca s-au adus juralistii din Dubai si ca s-au dat drumul la investitii de catre PSD, inclusiv un port la Dunare in Calarasi pe bratul Borcea. Mai PDL/PNL voi nu ati facut nimic pt turism, Romania si Sibiu !
Postacul PNL
14.08.2019 19:21
Si ce sa vada aici?! Ce o sa scrie despre Sibiu si Romania?! O tara cu oameni morocanosi, burtosi si "jmecheri" cu tlf la ureche cand conduc, cu plecari in tromba cu oameni care fug pe trecerile de pietoni sau care cedeaza trecerea la masini!!!!. Un oras "modernizat" cu strazi pline de praf, petecit pe ici pe colo cu servicii proaste, un aeroport de nota -5 (bine ca este), taximetristi care fac raliu prin oras, autogara o enigma ( fiecare are autogara lui), gara de tren pare un adopost pentru persoanele fara casa si cersetori, autobuzele "moderne" in care transpiri ca un porc si care Nu au o harta a traseului, iar de cumparat bilete nici Nu vb. cumperi doar din centru tre sa-ti iei' vreo zece ca nu stii pe unde mai gasesti, cand stai la coada la vreun magazin se mai baga vreo 2-3 in fata ta ca stiu cum merge treaba...HARABABURA totala.... Un oras si o tara de rahat!!!
Yo
15.08.2019 01:22
Dupa cate ai enumerat in comentariul tau fare ca faci parte din comunitatea acestei urbi dar esti 100% venetic cred ca ar trebui sa mergi acolo unde-ti place ca la Sibiu vad ca nu !
Pentru nenea YO
15.08.2019 06:41
Dupa cate ai enumerat in comentariul tau pare ca faci parte din comunitatea acestei urbi dar esti 100% venetic cred ca ar trebui sa mergi acolo unde-ti place ca la Sibiu vad ca nu !
Pentru nenea YO
15.08.2019 06:43
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia