Tribuna
Sibiul, cel mai bun scor din țară pentru Klaus Iohannis. „Războiul cu PSD nu s-a încheiat. Mai avem o luptă peste două săptămâni”
ADVERTORIAL
997 vizualizari
Sibiul, cel mai bun scor din țară pentru Klaus Iohannis. „Războiul cu PSD nu s-a încheiat. Mai avem o luptă peste două săptămâni”

Sibienii au votat masiv pentru Klaus Iohannis, iar procentul de 66,74% pune Sibiul pe primul loc la nivel național în susținerea candidatului Partidului Național Liberal la Președinția României. ”Acest vot este pentru noi o responsabilitate enormă! Nu vom dezamăgi! România va deveni o țară NORMALĂ. Vom scoate afară PSD din instituțiile publice și vom reda România românilor! Vă mulțumim, dragi sibieni!”, a fost mesajul liderului PNL Sibiu, Raluca Turcan, imediat după anunțarea rezultatelor parțiale.

 

”Dacă nu ne-am fi opus, PSD ar fi reușit să destructureze tot ce s-a construit în România în ultimii ani”

 

Președintele Klaus Iohannis le-a mulțumit românilor pentru votul de duminică, asigurându-i că lupta pentru depesedizarea României va continua: ”Am reușit să învingem PSD-ul mai mult decât oricând în ultimii 30 de ani. Niciodată românii nu au votat atât de mult și atât de clar împotriva PSD-ului și acest lucru pentru România înseamnă un pas enorm înainte. (...) Milioane de români din țară și din Diaspora au votat pentru proiectul nostru, pentru o Românie normală și pentru a continua procesul important de schimbarea în bine în România. (...) Lupta noastră este de înlăturare a PSD de la putere, ca să nu mai țină România prizonieră și captivă în trecut. Am făcut un pas mare în această direcție. Nu este încă pasul decisiv. Mai este de lucru. Acești ani au fost ani de luptă și ani de rezistență și am ținut piept împreună asalturilor deosebit de agresive ale PSD. Dacă nu ne-am fi opus, PSD ar fi reușit să destructureze tot ce s-a construit în România în ultimii ani, instituții democratice, stat de drept. Dacă i-am fi lăsat, azi România s-ar fi întors în anii ’90, poate mai rău, poate nici nu ar mai fi avut loc alegeri. Și noi i-am oprit, noi împreună cu românii!”, a declarat președintele Klaus Iohannis, imediat după anunțarea rezultatelor sondajelor de tip exit-poll.

 

”Veniți la vot, acum puteți să faceți diferența!”

 

Președintele s-a adresat românilor din diaspora și simpatizanților candidaților care au părăsit competiția electorală, chemându-i la vot, în 24 noiembrie. ”Veniți la vot ca să îndepărtați PSD definitiv de la putere! Celor din diaspora care sunt deja plecați, le spun veniți la vot, pentru că acum puteți să faceți diferența! Votanților USR+, care au un candidat foarte bun, îi chem să construim împreună viitorul pe care ni-l dorim. Celor de la PMP, le spun: veniți la vot acum, pentru că putem să facem împreună România educată, pe care și eu mi-o doresc. Suntem în poziția în care trebuie să muncim împreună, noi, PNL, PMP, USR, UDMR”, a transmis șeful statului.

Totodată, președintele Klaus Iohannis a felicitat Guvernul Orban pentru felul în care au fost organizate alegerile. ”Dați-mi voie o apreciere deosebită pentru munca depusă de Guvernul condus de Ludovic Orban astăzi. Și în țară și în străinătate, votul a decurs într-o ordine perfectă, impecabilă. Războiul cu PSD nu s-a încheiat. Mai avem o luptă, un pas peste două săptămâni. Iar pentru turul doi le spun celor care au fost în stradă împreună cu mine ca să apere statul de drept: veniți la vot pentru ca lupta voastră să nu fi fost în zadar”, a mai spus Klaus Iohannis.

comentarii
8 comentarii

Klause, ai o mare problema! Ti-e frica de PSD? De Viorica? Daca esti barbat de stat cum te crezi, du-te la o confruntare cu Viorica. Sa te vedem! Sa vedem ce-am votat acum, ca ce-am votat acum 5 ani stim.
11.11.2019 18:09
E frică să meargă la confruntare că nu știe ce să zică. Dacă nu are foile scrise in față e zero. Nu știe altceva decât să zică că a distrus PSD-ul. Asta nu înseamnă că o să o ducă poporul mai bine doar că a cazut PSD
Neutrul
11.11.2019 20:03
Exact! Daca pesedistii sunt hoti, inculti si penali si au distrus Romania, sa vina ei, cei mai buni, mai drepti si mai harnici dintre traci si sa faca o tara in care curge lapte si miere!
11.11.2019 21:40
Zona Industrială Vest , Centru Istoric , Sibiul în general cui i se datorează?
Transformările în bine cui se datorează?
PSD ULUI ?
Schimbați- vă culoarea paginii , voi cei ce conduceți ziarul Tribuna.
Rosu nu prea este indicat...
Un sibian
12.11.2019 01:44
Bravo ardeleni ,mai avem un hop turul doi iesim masiv la vot sa ucidem definitiv CIUMA ROSIE din Transilvania,dar sa nu uitam si de bolsevici din Sibiu adusi de dincolo de munti sa ne "Civilizeze" .Ei au uitat ca sau pus stapani pe casele sasilor din oras.Afara cu voi sudisti comunisti!!!
Sibian fericit
12.11.2019 05:22
Război? Limbajul urii și al dezbinării nu se justifică nici măcar în disputa electorală. Desigur, pentru oamenii educați în morala creștină. Pentru ceilalți, totul este permis.

P.S. Expresia „a face diferența” a fost preluată din limba engleză și este folosită incorect. În limba română ea a nu poate fi folosită în același mod. De exemplu, spunem „face diferența dintre bun și rău” sau „face diferența dintre aroganță și bun simț” sau „face diferența dintre onest și fățarnic” ș.a.m.d.
Un cititor
12.11.2019 09:14
Zona industrială vest a luat naștere in urma unor studii de fezabilitate . Iohannis a avut norocul să se afle la locul si timpul potrivit. A semnat niște acte de vanzare a terenurilor care sigur nu pe gratis si atata tot. Dacă era primar in Vaslui facea fix o laie. Nu mai muscati propaganda ieftină de pe facebook.
Abc
12.11.2019 16:31
Dictionar politic
depesedizare = penelizare

La alegerile presedintelui si a primarilor se aleg oamenii nu partide.
Daca te vota doar penelistii nu ajundeai presedinte niciodata ai fost votat si de pesedisti.
12.11.2019 23:27
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia