Tribuna
PNL
Sibiul a trecut de pragul a 100 de persoane decedate din cauza COVID-19. În județ sunt 330 de sibieni infectați
Laura BUCIU
872 vizualizari
Sibiul a trecut de pragul a 100 de persoane decedate din cauza COVID-19. În județ sunt 330 de sibieni infectați
© Răzvan NEGRU

Sibiul a trecut, joi, de pragul a 100 de persoane decedate din cauza COVID-19. Autoritățile au raportat decesul unei femei de 75 de ani și al unui bărbat de 83 de ani, ambii cu comorbidități, ceea ce ridică bilanțul la 101 persoane care și-au pierdut viața, în județul Sibiu, ca urmare a infectării cu noul coronavirus. Alți 11 sibieni sunt internați în stare gravă, la Terapie Intensivă.

 

Aproape 1.900 de sibieni confirmați, 330 de cazuri active

 

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 1.864 de persoane, dintre care 1.744 de adulți și 120 de copii. Până în prezent, s-au vindecat 1.274 de persoane.

Joi sunt active în județ un număr de 330 de persoane, cele mai multe în orașul Sibiu – 194, în orașul Cisnădie – 16, în orașul Mediaș – 13 cazuri și în comuna Șelimbăr – 12 cazuri. Sunt, în continuare, localități în care nu este nicio persoană infectată cu noul coronavirus. Acestea sunt: orașele Copșa Mică și Dumbrăveni, comunele Ațel, Axente Sever, Biertan, Bîrghiș, Blăjel, Boița, Brădeni, Brateiu, Bruiu, Cârța, Cârțișoara, Chirpăr, Dârlos, Hoghilag, Laslea, Marpod, Merghindeal, Micăsasa, Moșna, Nocrich, Poiana Sibiului, Râu Sadului, Târnava, Turnu Roșu, Valea Viilor.

De asemenea, potrivit Prefecturii Sibiu, în județ, pe lângă cele 330 cazuri active, mai sunt alte 13 persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, care, deși nu au domiciliu pe raza județului Sibiu, s-au infectat și sunt internate aici..

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu au fost confirmate pozitiv un număr total de  30 persoane.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Comunicat de presa Miodent srl

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia