Tribuna
PNL
Sibiul a mers în Argentina, prin 37 de fotografii
Andra MARINESCU
2441 vizualizari
Sibiul a mers în Argentina, prin 37 de fotografii
În aceste zile, Sibiul este prezent în Argentina, prin obiectivele a patru fotografi sibieni. "Sibiu - imagenes de sus tesoros arquitectonicos y cultura” (”Sibiu – imagini ale bogățiilor arhitecturale și culturale”) reunește 37 de imagini atent selecționate și realizate de Fred Nuss, Radu Stănese, Daniel Bălțat și Louis Guermond, toţi membri ai Fotoclubului Orizont Sibiu.


Parteneriatele internaționale realizate de Fotoclubul Orizont au oferit șansa promovării artiștilor romȃni și a imaginii Sibiului peste hotare. Cultura reprezentativă Sibiului cu valorile ei poate fi admirată ȋn cadrul expoziției ȋncepȃnd de joi, 27 aprilie, ȋn ȋncinta Muzeului Lucas Braulio al orașului Posadas din Argentina. Expoziția a fost inițiată de artistul plastic și profesor universitar la Universitatea Misiones din Argentina - Bernardo Neumann și de Liliana Popescu, director al Casei de Cultură a Studenților Sibiu. 

  • ”De peste 35 de ani, Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu a promovat excelența ȋn fotografie, oferind publicului din Romȃnia șansa de a admira cele mai noi și valoroase creații fotografice de pe mapamond. De această dată, suntem mândri pentru că avem oportunitatea de a bucura ochii iubitorilor de frumos de peste hotare cu creațiile artiștilor fotoclubului, lansȃnd totodată invitația de a vizita România și atelierele artiștilor expozanți”, au spus organizatorii sibieni

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica