Continental
Tribuna
Sibiul a apărut din nou în Forbes. „La fel de romantic ca Roma sau Veneția”
Sorana MAIER
2810 vizualizari
Sibiul a apărut din nou în Forbes. „La fel de romantic ca Roma sau Veneția”

Sibiul ca destinație turistică este promovat din nou de prestigioasa publicație Forbes din SUA. După ce, în 2008, Sibiul apărea în paginile acesteia ca „orașul idilic” din inima Transilvaniei în care este plăcut să locuiești, Sibiul este promovat acum de Forbes ca destinație turistică europeană de excelență.

În urma anunțării rezultatelor competiției pentru cele mai bune destinații turistice europene (European Best Destinations 2020) în care Sibiul a obținut locul 6, Forbes publică un articol în care descrie laureații acesteia, printre care și Sibiul.

“Ce altă destinație oferă cultură și gastronomie la nivelul orașelor Bruges sau Paris, arată la fel de bine pe Instagram ca Praga sau Santorini și este la fel de romantic precum Roma sau Veneția? Opriți-vă la Sibiu (în Transilvania)! Aici găsiți poezie și frumusețe la fiecare colț de stradă și ochi pe fiecare acoperiș. Acest oraș prosper, unul dintre cele mai vizitate din România, prezintă o istorie de 800 de ani într-un cadru bine conservat, rămânând în același timp unul dintre cele mai moderne și dinamice orașe din Europa. Fiind o destinație de turism gastronomic – singurul oraș din România care a primit trei stele Michelin – Sibiu este o destinație atractivă atât pentru cunoscătorii de istorie și pasionații de activități în aer liber, cât și pentru fotografi și iubitorii de drumeții”, spun autorii articolului din Forbes SUA.

ibiul este frecvent amintit în cele mai prestigioase publicații din întreaga lume. În 2019 orașul nostru a fost menționat în The New York Times, Deutsche Welle, Die Welt și GEO, iar în 2018 în National Geographic Traveller, The Telegraph și El Pais, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu.

© Răzvan NEGRU


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia