Tribuna
Sibiu: "Ţiganiada" de pe str. Kogălniceanu nr. 2, faza pe ianuarie a.c.
10620 vizualizari
Sibiu:

A curs ceva apă pe Cibin de când relatam, în "Tribuna", despre infecţia de pe str. Kogălniceanu nr. 2 din Sibiu, unde o familie (sau două, sau trei, cine ştie?) îşi face de cap în dispreţul autorităţilor, al vecinilor, al comunităţii la urma urmei, fără ca cineva să spargă buboiul şi să restabilească ordinea şi legalitatea.
Şi, totuşi, săptămâna trecută, o maşină de la SOMA a venit la faţa locului, ridicând containerele pline ochi şi făcând străduţa bec (vezi foto 1). Iniţiativă demnă de toată lauda!
Numai că - ce să vezi? - duşmani înverşunaţi ai curăţeniei şi ordinei, jigniţi probabil în amorul propriu, locatarii de la nr. 2 s-au mobilizat şi, în numai 4 ore, au făcut rost (se zice că din curtea bisericii din apropiere) de alt container mare (vezi foto 2) pe care l-au umplut instantaneu!?!
Şi, uite aşa, "ţiganiada" continuă spre disperarea vecinilor de pe str. Kogălniceanu, care ne informează periodic despre nenorocirile care se petrec la această adresă şi nu înţeleg de ce autorităţile tratează cu mănuşi catifelate nişte oameni care refuză, de ani de zile, să se integreze în societate, să respecte legile şi comunitatea, preferând scandalul, furturile, promiscuitatea şi dispreţul ostentativ.
Doar atât să mai poată autorităţile locale care au în CV lauri binemeritaţi după succesul evenimentului Sibiu - Capitală Culturală Europeană?

 


comentarii
15 comentarii

Daca la Bucuresti soferii de la STB nu respecta hotarari judecatoresti ce vreti ca la Sibiu sa se respecte legile ?
Si vecinii ce pazesc ? Sau le e frica de cativa descreierati ca daca statul roman prin institutile lui nu pot potoli niste nelegiuiti o sa ajungem sa ne facem dreptate singuri.
Vivi Dragan
24.01.2022 17:38
Cand am vazut poza, m-am gandit ca va referiti la "Tiganiada" de la centrul de relatii cu clientii al EON Gaz. Deja ma bucuram ca relateaza cineva si despre mizeria de acolo si despre cum sunt tinuti oamenii in frig cu orele. Dupa o ora si ceva de stat afara la minus grade, plus alte zece minute de asteptat in interior, am plecat fara ca macar sa fi existat vreo intentie din partea lor de a-mi rezolva problema (raspunsul sec al d-rei de la ghiseu: nu tine de noi partea de online).
Mishu
24.01.2022 19:32
Nu mai folosiți termeni rasiști că va reclam la CNCD.
Țigani sau români sau ardeleni sau olteni pot face la fel ca ăia, nu trebuie neapărat să fii țigan ca să fii un mizerabil și om de nimic.
Jigniți o comunitate întreagă pentru câțiva care-și fac de cap. Sunteți oameni de nimic cu asemenea exprimări.
Ionica Ciuraru
24.01.2022 19:56
da chiar sint tzigani-gypsy-zigeuner-ciganiok-hitanos-zingari bai rumini din lumea draga
24.01.2022 21:02
@ Ionica Ciuraru

Bai ticalosule, mai lasa gargara. Sunteti hoti si oameni de nimic de felul vostru. Intr-adevar, in toate neamurile sunt uscaturi, dar la voi, exceptiile sunt aia care nu fura. Asta este adevarul si il cunoaste toata lumea. Degeaba vreti voi sa umblati cu cioara vopsita si sa spuneti ca este papagal.

Si la CNCD (organul de cenzura al partidului comunist) s-o reclami pe ma-ta nenorocit de turnator comunist ce esti.
24.01.2022 23:40
Cine îi iubește pe țigani să ia acasă
25.01.2022 08:40
Este adevarat,tigani fura dar ce ziceti de romanii din primarii,consili judetene,parlament, senat armata,politie etc.care fura de rupe pamantu
Romani au intrecut tigani in materie de furat de multa vreme. Romani au furat toata avutia nationala iar acum fura avutia intregi Europe.
Sibian
25.01.2022 08:41
Haoleoooo...si cand politistul local i-a mutat mufa caraliului in centru ( caraliu care sta exact la adresa de pe Kogalniceanu si care face toate tampeniile posibile), a-ti sarit toti ca vai saracul de el si vai ce prost e politistul ca l-a agresat. Pai i-as agresa pe astia zilnic, daca as fi politia locala si as face razie acolo de 3 ori pe zi si de 2 ori pe noapte doar asa ca sa le fac un stres in plus ca poate le vine mintea la cap!
O parere!!!!!
25.01.2022 09:42
............ASCULTA MISHU-LE....E-ON GAZ PROCEDEAZA FOARTE BINE CA-I TINE PE ROMANI IN FRIG...ROMANII NU MERITA MAI MULT....E-ON E O SCURSURA GERMANA CARE FACE BISNITA SI PRIN ROMANIA ADICA CUMPARA GAZ DE LA RUSI SI IL REVINDE LA FRAIERI..... SI STIE TOATA LUMEA CA TOT CE VINE DIN GERMANIA E FOARTE BINE.ROMANII SINT AHTIATI DUPA TOT CE VINE DIN GERMANIA...ORICE FIER VECHI,ORICE JUCARIE STRICATA SAU MINCARE EXPIRATA ,IN ROMANIA ESTE FOARTE APRECIATA DE ROMANI.....
tavi octavian
25.01.2022 11:11
,........SIBIANULE ,INCEARCA SA FOLOSESTI SI PE AL DOILEA I PE ACOLO PE UNDE TREBUIE.....SI VEZI CA AIA CARE CREZI TU CA FURA AU NISTE FUNCTII SI IN VIRTUTEA ACELOR FUNCTII FURA NU IN VIRTUTEA ETNIEI.SI AICI E ESENTA PROBLEMEI PE CARE NU AI INTELES-O.....SI DACA TE-AI APUCAT SA ENUMERI HOTII CARE FURA TREBUIA SA-L ENUMERI PE AMBASADORUL AMERICAN GITENSTEIN, AMBASADORUL AMERICAN HANS KLEIN, PENSIONARII SPECIALI CARE FURA CU ACTE IN REGULA ,SI AI ZIS CEVA SI DE EUROPA...ACOLO VEZI CA FURA URSULA VAN DER LEYEN CU PHFEIZER-UL.A FURAT SI HIDOSENIA DE A.MERKEL...ASTIA NU SINT ROMANI......
tavi octavian
25.01.2022 11:22
Tavi,cei la care faci tu referire adica UE,sunt cei care ne-au pus pe picioare,adica,ne dau de lucru(vezi zona industriala)ne dau de mancare,ne fac autostrazi,ne dau bani sa putem plati pensiile.Deci fara UE eram muritori de foame.Tot orasu era un fel de tiganie din Gogalniceanu.
Pt.tavi octavian
25.01.2022 15:31
Atunci să mulțumești lui Bombonel, lui Iliescu și lui Băsescu că ei au negociat atât de bine încât astăzi, ca membri UE, aproape că nu mai vezi român muritor de foame. Eroii tăi sunt ăștia tefelist tâmpit.
@ 15:31
25.01.2022 17:13
De sapun nu ati auzit?
Belicosul
26.01.2022 22:54
Acum il inteleg pe -Antonescu-- Oare tinutul ala dincolo de Prut mai exista?? E o locatie unde pot pune tomberoane si gunoaie unde vor ei la liber
27.01.2022 22:48
DE CE NU II INTREBATI DE UNDE AU FURAT TOMBEROANUL ALA MARE?
DE LA BISERICA DINTRE BRAZI?
DE CE NU LUATI DIN NOU TOMBERONUL CU GUNOI CU TOTUL?
DACA-L VETI LUA SI TOMBERONUL ASTA OR ADUCE ALT TOMBERON ?
VOR SA FACA PE STR. KOGALNICEANU GROAPA DE GUNOI A SIBIULUI?
POATE SE FACE ORDINE SI CU FURATUL TOMBEROANELOR?
GEORGICA
28.01.2022 09:48
Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA