FITS 2024
Tribuna
Sibiu: Şcoala nr. 22 va fi modernizată cu bani europeni. Aproape 9 milioane de lei, fonduri atrase de Consiliul Judeţean
Sibiu: Şcoala nr. 22 va fi modernizată cu bani europeni. Aproape 9 milioane de lei, fonduri atrase de Consiliul Judeţean

 

  • Clădirea îi va găzdui pe copiii din Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr.1 Sibiu

  • 4 luni pentru realizarea documentației tehnice, 10 luni de la emiterea ordinului de începere pentru realizarea lucrărilor și 2 luni pentru recepția acestora

  • 8.998.900,70 lei fără TVA – fonduri europene atrase de Consiliul Județean Sibiu

Consiliul Județean Sibiu a semnat contractul de achiziție publică de lucrări, care includ proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări, pentru proiectul „Reabilitarea, modernizarea și extinderea Școlii nr. 22 în vederea relocării Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă nr.1 Sibiu”.

Compania câștigătoare este SC. Conlan SRL Sibiu, valoarea contractului fiind de 8.998.900,70 lei fără TVA (10.708.691,83 lei cu TVA Inclus). Proiectul se derulează cu fonduri europene atrase de Consiliul Județean Sibiu, prin Programul Operațional 2014 – 2020.

Din valoarea totală a contractului, peste 95% reprezintă lucrările de execuție. Termenul pentru realizarea documentației tehnice este de 4 luni, iar pentru realizarea lucrărilor, executantul va avea la dispoziție 10 luni de la emiterea ordinului de începere și 2 luni pentru recepția acestora.

Clădirea școlii nr. 22, situată în curtea Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gh. Preda” Sibiu, va fi extinsă cu un nou corp, care va include săli de clasă pentru școlari cu deficiență severă, săli de clasă pentru școlari cu deficiență medie/ușoară, cancelarie pentru cadrele didactice, birouri oficiu, arhivă, magazine, sală depozitare materiale didactice, un atelier de informatică, spălătorie, depozitare, centrală termică.

De asemenea, pentru ca elevii să beneficieze de terapia corespunzătoare vor fi realizate o sală de art terapie, o sală de stimulare senzo/ludoterapie și sală time-out, un cabinet medical și unul stomatologic, ateliere de profesionalizare pentru băieți și pentru fete, cabinet consiliere și cabinet pentru asistent social, 4 cabinete logopedice, bazin, sala kinetoterapie și grupuri sanitare la fiecare nivel.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica