Tribuna
Sibiu - punctul de întâlnire al oftalmologilor din ţară şi străinătate
Alexandra CHEŞCU
1650 vizualizari

"Impactul factorilor externi asupra suprafeţei oculare" este tema pusă în discuţie de specialiştii care iau parte la Congresul Anual al Societăţii Române de Lentile de Contact. Evenimentul care se desfăşoară la Hotelul Hilton din Sibiu adună la un loc specialişti din ţară şi din străinătate, care timp de trei zile, în perioada 4-6 noiem­brie, participă la workshop-uri, cursuri teoretice, lucrări ştiinţifice şi la un simpozion.
Startul lucrărilor congre­su­lui este dat astăzi, 4 noiem­brie, de la ora 13, prin două work­shopuri care au ca te­mă: "Prescrierea lentilelor de contact sferice - Johnson &Johnson", şi prin "Cursul de lentile de contact RGP - Menicon", pentru ca sâm­bă­tă, 5 noiembrie să fie orga­nizate, începând cu ora 8.30, cursuri teoretice pe tema: "Patologia suprafeţei ocula­re". Tot sâmbătă sunt progra­mate să se desfăşoare, de la ora 14.30, lucrări ştiinţifice despre "Lentile de contact", "Kerato­con", "Chirurgia re­frac­­t­ivă" şi "Sindromul de ochi uscat", pentru ca ziua să se încheie cu un Retro Party, ce ia startul la ora 20. Punctul final al congresul destinat oftalmo­logilor va fi pus dumi­nică, 6 noiembrie, prin­tr-un sim­pozion care începe la ora 10.
Ediţia a XI-a a Congresului Anual al Societăţii Române de Lentile de Contact adună la Sibiu, pe lângă prof. univ. dr. Adriana Stănilă, preşe­dintele Societăţii de Lentile de Contact (RCLSO), specia­lişti oftalmologi din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Braşov, Craiova, Timişoara, Sibiu, Târgu Mureş, dar şi din ţări precum: Grecia, Germania, Ungaria şi Italia. 




comentarii
1 comentarii

Da Florin vine? Stii tu care...Madame Stanila Q!
Chiorul
04.11.2011 17:49
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA