Tribuna
Sibiu: ”Piața la birou” ajunge vineri la Agenția pentru Protecţia Mediului. „Vinerea Verde” vă aşteaptă în Piaţa Huet
Sibiu: ”Piața la birou” ajunge vineri la Agenția pentru Protecţia Mediului. „Vinerea Verde” vă aşteaptă în Piaţa Huet
© arhiva Tribuna

Proiectul ”Piața la birou”, inițiat de Consiliul Județean Sibiu, se va desfășura vineri, 17 martie 2023, la Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu, în intervalul orar 9 – 13, accesul publicului în curtea instituției fiind liber, anunţă reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu.

„Sibienii care locuiesc în zona Hipodrom sunt așteptați să se aprovizioneze cu produse cultivate și pregătite în localitățile din împrejurimi.

La prima ediție organizată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului, str. Hipodromului nr. 2 A, vor participa 12 producători locali din Piața Volantă Transilvania, care vor veni cu produse de patiserie/panificație (Apoldu de Jos, Sebeș, jud. Alba, Sibiu – In Pane Veritas), cu lactate (Tilișca), cu produse de carmangerie (Sibiu), cu legume și fructe (Nou, Veștem și Miercurea Sibiului), cu conserve și dulcețuri (Mohu și Sadu), cu produse apicole (Galeș) și cu flori (Șelimbăr).

Până în prezent, au avut loc trei ediții ale proiectului ”Piața la birou”, în curtea Consiliului Județean Sibiu (în 24 februarie, 3 și 10 martie), inițiativa administrației județene bucurându-se de un interes crescut din partea sibienilor care domiciliază sau lucrează în zona centrală a Municipiului Sibiu.

Următoarea ”Piață la birou” de la Consiliul Județean Sibiu este programată pentru vineri, 7 aprilie 2023, orele 9 -13”, a precizat Ioana Căpățînă, purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Sibiu, într-o informare de presă.

Vinerea verde” în Piaţa Huet

Marfă de calitate şi preţuri bune veţi putea găsi şi în Piaţa Huet unde este organizată Vinerea Verde, un târg de produse ecologice deschis între orele 9 - 14. Sibienii şi turiştii pot cumpăra lactate, mezeluri, legume proaspete și pâine pentru micul dejun și plăcinte dulci sau sărate.  
Sâmbătă, cei interesaţi îşi pot face cumpărăturile la tradiţionala piaţă organizată în parcarea Sălii Transilvania din Sibiu, între orele 8 - 14. 

comentarii
2 comentarii

Nu mai organizati astfel de evenimente la institutii.Le dati peste cap functionarilor, tot programul de plimbare prin oras!
newman
17.03.2023 08:05
La plăcinte, înainte.
ROMÂN
18.03.2023 08:35
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA