Tribuna
Comunicat de presa
Sibiu - oraşul lui Nicolas Cage şi Ghost Rider
Sibiu - oraşul lui Nicolas Cage şi Ghost Rider

Centura ocolitoare a Sibiului, pe tronsonul de autostradă cuprins între podul de la ieşirea din Sibiu spre Agnita şi sensul giratoriu din strada Henri Coandă, s-a animat ieri încă de dinainte de ora 9, zona devenind un platou de filmare în toată regula. Aici s-au aflat actorul Nicolas Cage, dublura sa, întreaga echipă de filmare de la Studiourile Castel Film, camioanele şi rulotele studioului, dar şi paparazzi. Chiar dacă filmările au început ieri dimineaţă, camioanele Castel Film au putut fi văzute pe centură încă de luni. Actorul american şi echipa formată din 200 de membri se va afla în oraşul nostru cel mai probabil până duminică, pentru că, potrivit declaraţiilor de ieri ale lui  Bogdan Moncea, directorul de marketing de la Studiourile Castel Film, filmările din Sibiu vor continua încă aproximativ patru, cinci zile. Oraşul nostru este doar un punct pe harta locaţiilor ce vor apărea în "Ghost Rider 2", întrucât, după Sibiu, echipa de filmare pleacă la Hunedoara şi Târgu Jiu. Sibiul "se potriveşte cu ce avem nevoie. Este un oraş frumos din România. S-au potrivit mai multe lucruri", a mai spus Bogdan Moncea.
Centura ocolitoare a Sibiului nu este singura locaţie în care se va afla Nicolas Cage în această săptămână, pentru că spiritul lui "Ghost Rider 2" îşi va face simţită prezenţa şi în Piaţa Mică, Piaţa Huet, Piaţa Mare, dar şi la Biserica Franciscană de pe strada Şelarilor, începând cu 11 noiembrie. În perspectiva filmărilor, în curtea Bisericii Evanghelice din Sibiu au fost amplasate, deja, trei camioane şi un cort al Studiourilor Castel Film.

Mulţi actori pe metru pătrat

Actorul Nicolas Cage se află la Sibiu pentru a filma o parte din scenele cuprinse în partea a doua a producţiei "Ghost Rider" şi deşi iniţial era programat să locuiască la singurul hotel de cinci stele din oraş, hotelierii au arătat că nu se află acolo. Cu toate acestea, se zvoneşte că starul american ar fi cazat la un hotel de patru stele din centrul vechi al Sibiului. Chiar dacă reprezentanţii acestuia nu au confirmat că l-ar găzdui pe actorul american, cele mai bune camere sunt ocupate până cel mai devreme sâmbătă seara sau duminică dimineaţa, adică până la data la care sunt programate filmările de la Sibiu, accesul în hotel făcându-se, şi el, destul de greu.
Nicolas Cage nu este singurul actor aflat în aceste zile la Sibiu, pentru că la Hotel Ramada se află o parte dintre actorii importanţi ai peliculei. Aşadar, la hotelul de patru stele este cazată în aceste zile Violante Placido. Actriţa este fiica actorului italian Michele Placido, care i-a dat viaţă lui Corrado Cattani din serialul "Caracatiţa", ea interpretând rolul Nadyei din Ghost Rider 2. Alături de Violante Placido, la Ramada se mai află Idris Elba, Moreau din film, dar şi alţi actori care însufleţesc pelicula ce se toarnă în România până în luna februarie: Krook Amelia, în rolul asistentei lui Moreau, Johhny Whitworth, în rolul lui Ray Carrigan, Fergus Riordan, în rolul lui Danny, Ann Patricia Thompson, David Kyle Ottaviano, profesorul lui Fergus, Spencer Wilding, în rolul lui Grannik, Valentin Popescu, ce îi dă viaţă preotului octogenar, Noel Clark, preotul tânăr şi Will Ashcroft, bărbatul în costum gri. Reprezentanţii hotelului Ramada au arătat că actorii nu au emis pretenţii deosebite cu privire la cazare.

Sibiul, pe harta lui "Ghost Rider 2"

Nicolas Cage se află în România din a doua jumătate a lunii octombrie, pentru a participa la filmările pentru "Ghost Rider 2", o continuare a peliculei "Ghost Rider", lansat în 2007. Filmările vor avea loc în mai multe locaţii din ţară, între care Transfăgărăşan, Sibiu, Târgu Jiu sau Hunedoara, filmul fiind turnat în mare parte la Studiourile Castel Film din Bucureşti. Aici vor fi construite decoruri spectaculoase, producţia cuprinzând efecte speciale vizuale şi pirotehnice.comentarii
18 comentarii

va gata centura anul asta, ciobanilor?
student valcean
10.11.2010 00:12
da valcene, sa vina taranoi ca tine sa isi faca praf masinile in accidente.
Gigi studentul
10.11.2010 00:49
da stungarule(adica ala care da bilete de ordine la oi sa intre la muls)va fi gata centura ca sa ajungeti voi mai repede la Sibiu cand va botezati......in numele Tatalui si al Fiului.....ia drumul Sibiului..............
Sorin doctorandu, pentru studentul valcean
10.11.2010 03:59
da stungarule(adica ala care da bilete de ordine la oi sa intre la muls)va fi gata centura ca sa ajungeti voi mai repede la Sibiu cand va botezati......in numele Tatalui si al Fiului.....ia drumul Sibiului..............
Sorin doctorandu, pentru studentul valcean
10.11.2010 04:00
Si discutia de mai sus, exact ce are cu articolul scris?
ME
10.11.2010 04:07
eu nu le dadeam aviz pt filmare, nici macar nu-i lasam sa intre in tara...sunt amarati de emigranti din colonii(USA)iar nicolas/nicholas CUSCA(cage) ...un gay care a ajuns actorash...cica platesc figurantii cu 400mii lei vechi:))) iti poti inchipui ceva mai umilitor?
eu-alexa
10.11.2010 06:51
POI UITE ASA SE MAI TREZESTE CATE UN REGATAN SA SCOATA CAPU' DIN TURMA!
BIBUS
10.11.2010 06:51
bai student de valcea de ce ai venit in sibiu sa studiezi la sibiu?ai venit aici sa jignesti?vezi redusule needucat ca sibienii sunt oameni cu bun simt,numai dovada ca tolereaza asemenea erori umane ca tine veziti de scoala daca tot ai venit apoi dute inapoi la''VALCEA''ca acolo se potriveste mai bine vocabularul tau.
sibain
10.11.2010 08:08
In toate tarile unde se filmeaza exista figuranti si sunt platiti cu 8-10 euro pe zi. Dar acolo nu se gaseste nimeni sa comenteze pentru ca sunt civilizati. Iar revenind la Nicolas Cage e un actor bun. Va credeti mai buni? Atunci jucati si voi in filme si faceti cateva milioane de euro pe an.
un asistent de regie
10.11.2010 08:50
M auit la poza asta cu centura sibiului. De ce nu arata ca in occident? Verde in jurul ei, borduri, banda pe care sa te opresti in caz ca ai probleme? Arata ca un peisaj selenar, soseaua si gata, ne ajunge!
Noi
10.11.2010 09:28
mai taranoiule de Valcea care esti prost asa si te mai si bagi inseama.
DD
10.11.2010 09:47
centura nu este gata ... de aceea ! si probabil asa va ramane pt ca la noi e diferit ca la altii ( noi nu ducem la bun sfarsit nimic )
pt Noi
10.11.2010 10:42
eu as vrea sa te intreb daca stii cumva...verbele intranzitive se pot conjuga la perfectul simplu?
@student valcean
10.11.2010 14:37
bai student valcean vreau sa te intreb ?chiar nu vezi ca esti un loser ? foamea te-a alungat de acasa de la coada vacii.
...
10.11.2010 15:18
poate ne povesteste ,student v
un sibian la vâlcea
10.11.2010 17:23
Apropo "student v
un sibian la vâlcea
10.11.2010 17:29
Stiind ca nu are valoare si ca nu se poate remarca prin nimic, simtindu-se un pic venetic a vrut si studentul valcean putina atentie, care daca nu jignea nu o putea avea.
Acum a fugit, miorita e inca adevarata iar el macar la aia cu perfectul simplu sa raspunda!
un cioban
10.11.2010 17:32
nu-i obliga nimeni pe figuranti sa "presteze". asa ca.. mucles..tu-alexa. sau vei vrea sa primesti niste bani asa, de-a moaca.. ca ma-ta cand te-a procreeat?
sancho
10.11.2010 22:22
Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia