Tribuna
Sibiu: Igienizări în piețele Cibin și Rahova. Clienți puțini, prețuri normale pentru această perioadă
Sorana MAIER
3836 vizualizari
Sibiu: Igienizări în piețele Cibin și Rahova. Clienți puțini, prețuri normale pentru această perioadă

Piețele agroalimentare din Sibiu rămân deschise în această perioadă, pentru ca sibienii să își poată face aprovizionarea cu legume și fructe proaspete.

Societatea Piețe Sibiu a anunțat faptul că face dezinfecții periodice în piețele Cibin și Rahova și impune măsuri de protecție pentru epidemia de coronavirus.

„Dezinfecție generală în piețele agroalimentare din Sibiu! Dezinfecția se face cu soluții profesionale, autorizate. Avem grijă ca toate activitățile din piețele noastre să se desfășoare în deplină siguranță. Operațiunile se fac zilnic pe căile de acces în piețe și în toate halele de brânzeturi și carne”, au anunțat reprezentanții societății pe pagina de facebook.

Piața Cibin are la vânzare produse românești, morcovi, cartofi, ceapă, varză, mere, și numeroase produse de sezon: ridichi, ceapa roșie, salata, urzici etc.

„Mulțumim sibienilor care încă o dată au dat dovada de responsabilitate și spirit civic, au respectat toate măsurile recomandate de autoritățile publice pentru prevenirea COVID-19, în primul rând au păstrat distanța socială, atât față de producătorii agricoli, comercianți, cât și față de ceilalți cumpărători. Noi suntem aici pentru dumneavoastră”, au mai transmis reprezentanții pieței.

Și în Piața Rahova sunt fructe și legume proaspete, iar autoritățile recomandă populației să meargă la cumpărături în cea mai a apropiată piață, pentru a nu se deplasa departe de casă.

Prețurile legumelor sunt obișnuite pentru această perioadă a anului. O legătură de ceapă se vinde cu 2 lei, sau 3 bucăți la 5 lei, la fel ridichile, iar spanacul variază între 8 și 10 lei. Merele sunt între 3,5 și 5 lei kilogramul.

 

 


comentarii
3 comentarii

La nenea ala cred ca-i ajunge recipientul de 20 litri pentru toata piata la viteza de deplasare pe care o are...praf in ochi...bani aruncati...
McD
31.03.2020 18:01
TIN SA VA CONTRAZIC CU PREURILE SPECIFICATE : KG DE MERE ERA INTRE 6 IONATAN SI 8 LEI CELE GOLDEN AM CUMPART PERSONAL EU IN DATA DE 31.03.2020, POATE DACA NU AR MAI FII SAMSARI ASTIA IN PIETE AM AVEA PRETURI DECENTE
UN SIBIAN
31.03.2020 18:39
La en-gros ridichiile sunt 60-70 de bani, daca insista samsarul le ia si cu 50 de bani si ei le vand cu 2 lei, la fel si ceapa. Cum sa mai cumpere oraseanul cantitati cand in piata pretul nu scade!!!
Andrei
01.04.2020 23:01
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA