Tribuna
Sibienii protestează împotriva avorturilor, într-un Marş pentru Viaţă
Liuba STARII
637 vizualizari
Sibienii protestează împotriva avorturilor, într-un Marş pentru Viaţă
Sâmbătă, 23 martie, între orele 13-16, sibienii şi nu numai sunt aşteptaţi în faţa bisericii de pe Bulevardul Mihai Viteazu ca să protesteze împotriva avorturilor în Marşul pentru Viaţă 2019. Evenimentul se va desfăşura pe ruta Calea Dumbrăvii – Piaţa Unirii – strada Nicolae Bălcescu şi se va încheia în Piaţa Mare, pe o scenă special amenajată, unde se vor ţine discursuri pro-viaţă.

"Prin organizarea acestui eveniment se doreşte transmiterea în societate a unui mesaj pro-viaţă şi pro-familie, de conştientizare a opiniei publice asupra faptului că viaţa reprezintă cel mai de preţ dar făcut oamenilor de către Dumnezeu. Venirea pe lume a unui copil şi primirea lui în viaţa noastră, cu dragoste, cu bucurie şi cu responsabilitate, reprezintă una din cele mai mari binecuvântări pe care un om le poate primi. Pe de altă parte, Marşul pentru Viaţă îşi doreşte să tragă un semnal de alarmă asupra unui fenomen aflat la cote alarmante în societatea românească, şi anume fenomenul avortului.Prin Marşul pentru Viaţă promovăm conştientizarea societăţii şi sprijinirea femeii în a putea duce la împlinire sarcina, prin naşterea pruncului”, spun organizatorii.

Marşul pentru Viaţă este la a IX-a ediţie naţională şi se va desfăşura în aproximativ 500 de localităţi din România şi Republica Moldova. Tema „UNIC din prima secundă” oferă posibilitatea dezbaterii necesităţii, posibilităţii şi eficienţei sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină. De altfel, măsura responsabilităţii şi dezvoltării unei societăţi este dată de măsura protejării vieţii fiecărui membru al ei. Printre organizatorii “Marşului pentru Viaţă 2019” se numără Asociaţia Studenţilor Creştin-Ortodocşi Români – filiala Sibiu, Arhiepiscopia Ortodoxă Română Sibiu, Alianţa Evanghelică din România (Cultul Baptist, Cultul Penticostal, Cultul Creştin după Evanghelie), Organizaţia Tinerilor din Sibiu (OTS), Asociaţia ”Părinţi pentru Viitor”, Asociaţia „Dia.Logos”, Centrul de Consiliere „Mama”.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia