Continental
Tribuna
Sibienii primesc sprijin financiar pentru prima împădurire
Sibienii primesc sprijin financiar pentru prima împădurire
© Răzvan NEGRU
Sibienii interesați de împădurire trebuie să știe că Agenția de Plăți și intervenție pentru Agricultură așteaptă cereri de subvenții. Reprezentanții APIA Sibiu au anunțat lansarea celei de-a patra sesiuni de depunere a cererilor de sprijin pentru Schema "Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”.


 

"În cadrul celei de-a patra sesiuni de depunere a cererilor de sprijin pentru Schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite” din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020, ce se derulează în perioda 16 septembrie– 13 decembrie, alocarea financiară este de 15 milioane de euro”, spune Alina Frățilă, purtător de cuvânt al APIA – Centrul Județean Sibiu.

Schema de ajutor vizează înființarea de plantaţii forestiere, respectiv realizarea de „trupuri de pădure pe terenurile agricole și neagricole” și „perdele forestiere de protecție pe terenurile agricole și neagricole”.

Criteriile privind depunerea și selectarea cererilor de sprijin, respectiv semnarea angajamentelor multianuale, sunt detaliate în cadrul Ghidului solicitantului pentru accesarea schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”, aprobat prin Ordinul ministrului agriculturii și dezvoltării rurale nr. 476/09.09.2019 și care poate fi consultat pe site-ul APIA, la adresa: http://www.apia.org.ro/files/pages_files/Ghidul_solicitantului_Masura_8_Sesiunea_4__forma_finala_clean.pdf.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia