Tribuna
Sibienii din Șura Mare și de pe strada Viile Sibiului, din municipiu, rămân, joi, fără gaz
Sibienii din Șura Mare și de pe strada Viile Sibiului, din municipiu, rămân, joi, fără gaz

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat, joi, în Şura Mare şi pe strada Viile Sibiului din municipiul Sibiu. Decizia a fost luată de compania Delgaz Grid, la solicitarea Transgaz, care efectuează lucrări la sistemul de transport.

Astfel, compania sistează temporar alimentarea cu gaze naturale începând cu ora 9.00, în localitatea Şura Mare şi pe strada Viile Sibiului din municipiul Sibiu. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat începând cu ora 15.

Potrivit reprezentanților companiei de gaz, consumatorii trebuie să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale este necesar să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

„În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, anunță Delgaz Grid.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia