Tribuna
Sibienii cu suflet mare, invitați să participe la acțiunea caritabilă „Dar din dar pentru nevoiași 2021”
Liuba STARII
1936 vizualizari
Sibienii cu suflet mare, invitați să participe la acțiunea caritabilă „Dar din dar pentru nevoiași 2021”

Gheorghe și Maria Boldijar sunt cunoscuţi sibienilor pentru diferite acțiuni caritabile. Tinerii au crescut în orfelinat și știu cât de amară și tristă este viața copiilor părăsiți de părinți. De data aceasta, soții Boldijar şi-au propus să organizeze un Crăciun mai fericit pentru copiii nevoiași și oamenii străzii din Sibiu.

Gheorghe și Maria Boldijar sunt doi tineri care au învins sistemul: au trecut printr-o perioadă neagră, în care au fost oameni ai străzii, iar acum au locuri de muncă stabile şi o familie cu doi băieţei. Din 2014 au pornit o campanie umanitară pentru a sprijini copii din orfelinate şi familii nevoiaşe. În acest an, familia Boldijar organizează campania „Dar din dar pentru nevoiași 2021”.

“Este al șaptelea an consecutive, în care împreună cu mulți oameni cu suflet am reușit să aducem mai multe zâmbete pe chipurile copiilor din centrele de plasament, dar și a celor din familii cu venituri modeste. Pentru acest an ne-am propus să facem o bucurie de Crăciun pentru 250 de copilași orfani ,din familii greu încercate, dar și persoanelor fără adăpost”, spune Gheorghe Boldijar.

Datorită sibienilor care s-au implicat în Maratonul Internațional Sibiu, tinerii au reușit să strângă o sumă de bani, necesară pentru achiziționarea cadourilor pentru 180 de persoane.

“Dragii noștrii vă rugăm din suflet dacă puteți ajuta cu produse (dulciuri,conserve, mâncare gătită pentru oamenii străzii ,cozonaci etc). Ne puteți contacta la numărul de telefon 075.893.2098”, mai spune Gheorghe Boldijar.

Sibienii cu suflet mare sunt invitați să doneze bani în contul BRD:

Boldijar Gheorghe RO39BRDE330SV85723253300.






comentarii
1 comentarii

Bravo, toată stima !


Sărbători fericite!
02.12.2021 19:51
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA