Tribuna
Sibienii, chemaţi să afle cum să se apere de infractori

Sibienii, îndeosebi persoane vârstnice, sunt invitaţi astăzi, de la 10.30, la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.
Inspectoratul de Poliţie al judeţului Sibiu organizează. în colaborare cu Asociaţia „Forumul Solidarităţii Sociale a Pensionarilor” Sibiu, o activitate de informare în domeniul prevenirii criminalităţii. În sala Studio sunt invitaţi  toţi cetăţenii  municipiului  Sibiu, îndeosebi persoanele vârstnice.
 După prezentarea tematici pe domeniul prevenirii înşelăciunilor, a furturilor din locuinţe, autoturisme, genţi şi buzunare, precum şi a actelor cu violenţă, activitatea  va fi urmată de dezbateri. La activitate, din partea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu vor participa poliţişti din cadrul structurilor de Investigaţii Criminale, Ordine Publică – Poliţia de Proximitate şi Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.comentarii
2 comentarii

daca trebuie sa ne aparam singuri, propun sa ne si facem dreptate singuri...la ce naiba sa mai platim politisti?
un sibian
05.08.2011 09:36
Cam are dreptate domnul de mai sus,trebuie sa iasa politistii pe strazi si sa previna astfel infractiunile,macar o parte din ele.Nu din birouri se rezolva problemele ! De ce aproape toate masinile Politiei sunt stationate in fata sediului,in loc sa fie in patrulare ?
Comisarul Maigret
05.08.2011 14:05
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia