Tribuna
Sibienii care vor să participe la dezbaterea privind taxa de salubritate o pot face pe platforma Teams. Moderator va fi Lucian Mândruță
Laura BUCIU
1011 vizualizari
Sibienii care vor să participe la dezbaterea privind taxa de salubritate o pot face pe platforma Teams. Moderator va fi Lucian Mândruță

Sibienii care vor să participe la dezbaterea privind taxa de salubritate trebuie să se înscrie pe platforma Teams. Cel care va modera discuția va fi omul de televiziune Lucian Mândruță, care nu este la primul eveniment public în Sibiu. În 2019, Lucian Mândruță a prezentat la Sibiu gala „Femeile liberale premiază excelența”, eveniment organizat de PNL Sibiu și Organizația Femeilor Liberale Sibiu. În cadrul galei a fost premiat președintele Klaus Iohannis pentru „Victoria normalității”.

 

Procedura de înscriere la dezbatere

 

Pe pagina de Facebook a evenimentului „Dezbatere publică on-line cu privire la regulamentul de instituire și administrare a taxei speciale de salubrizare în municipiul Sibiu” este postat link pentru conectare: „Join Microsoft Teams Meeting”. Lunk-ul îl găsiți AICI.

Posibilitățile de conectare pentru cei care participă din afara Consiliului Județean Sibiu sunt diferite, în funcție de dispozitivul folosit.
Astfel, cei care se conectează pe telefon trebuie să descarce aplicația Microsoft Teams. Nu se creează cont, trebuie doar să fie instalată aplicația. La accesarea link-ului postat pe pagina de Facebook a evenimentului va apărea o fereastră pentru deschiderea link-ului. Se selectează Microsoft Teams, iar în următorul ecran se merge pe „Join as guest" - alăturare ca invitat. După deschiderea aplicației este indicat ca participanții să închidă microfonul și să-l pornească doar atunci când vor să vorbească.

Sibienii care se vor conecta de pe tabletă trebuie să descarce aplicația Microsoft Teams. Se urmează identic pașii de la conectarea pe telefon, doar că la unele tablete e necesară rotirea tabletei din mod landscape (portret – n.r.) pentru accesarea butonului de logare

Sibienii care se conectează de pe laptop sau calculator, vor vedea, la accesarea link-ului de pe pagina de Facebook a evenimentului sau din e-mail că apare o fereastră pentru deschiderea link-ului.

Se selectează „Join on web instead”. Dacă selectează „Download the Windows app", când se deschide aplicația se selectează „Join as guest" - alaturare ca invitat. La conectare, invitații sunt rugați să își treacă numele real.
Videoconferința ar putea fi înregistrată, spun organizatorii, iar prin alăturarea la dezbatere, în format videoconferință, participanții își dau, practic, acordul cu aceste condiții.
„Pentru a vă înscrie pentru a lua cuvântul accesați semnul în formă de mână”, spun reprezentanții ADI ECO.

 

Cine participă la dezbatere

 

„Regulamentul de instituire și administrare a taxei speciale în Municipiul Sibiu a fost postat de către primăria Municipiului Sibiu și se află încă în faza de dezbatere publică, tocmai pentru a oferi cetățenilor posibilitatea de a participa activ la viața comunității și de a fi implicați în actul decizional. Ne dorim un dialog transparent, deschis și o colaborare eficientă cu cetățenii pentru obținere unui consens social, în urma căruia să oferim cetățenilor comunității un serviciu public util și eficient pentru cetățeni, pentru Sibiu, pentru mediu”, spun cei de la ADI ECO.
Dezbaterea va avea loc on-line joi, de la ora 19.00.

Vor participa la dezbatere Marian Popa, director Serviciu Public de Management Salubrizare si Protecția Mediului din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu, Claudia Iordănescu, director executiv ADI ECO Sibiu și Ciprian Simulescu, director tehnic ADI ECO Sibiu.

comentarii
6 comentarii

"Dezbatere cu Mandruta" :))) Ce să dezbați? Este cea mai mare taxa de salubritate din oraș, iar creșterea de preț nu este solicitata de SOMA, ci de Astrid și compania de consilieri.
Eu
12.01.2021 18:27
Niște gunoaie de oameni cei care au avut ideea. Acum mai vor și dezbatere!!! Nu-i clar !? Fiecare plătește în funcție de cât aruncă!
Yo
12.01.2021 20:40
ba pu...laii din primarie nu sunteti in stare sa vorbiti, va trebuie mandruta. f....va in gu---a de imbecili
12.01.2021 21:20
Dragi tovarasi revoltati Eu Yo & Co, va multumesc ca gasiti intotdeauna nodul in papura potrivit pentru a continua sa protestati si ocazia potrivita pentru a va etala vocabularul. Si mai ales va multumesc ca si atunci cand au fost alegerile ati protestat stand acasa si lasandu-i pe altii sa aleaga pentru voi, ca sa aveti acum cu atat mai multe motive de a protesta.
P.S. Nu uitati sa includeti in lista viitoarelor proteste si unul impotriva propriei prostii.
Goe
12.01.2021 22:27
echipa superba trio do-re-mi
bunica-raluca-mindruta
hai sa vorbim nimic,hai sa ne pierdem vremea
gratis
adt3
12.01.2021 22:54
mizeria.... la ce preț este......un LUX!!!
trecator...
13.01.2021 00:05
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia