Tribuna
PNL
În aceste zile
Sibienii au întâlnire cu Generaţia 3D de la Dacia
Sibienii au întâlnire cu Generaţia 3D de la Dacia

Sibienii care nu şi-au făcut planuri pentru acest sfârşit de săptămână şi care sunt curioşi să vadă ultimele noutăţi în materie de bijuterii pe patru roţi, sunt aşteptaţi din 15 noiembrie, până duminică, 18 noiembrie să testeze cele mai noi expe­rienţe Dacia. În aceste zile, în showroom-ul Emilian, dealerul Dacia de la Şelim­băr, se lansează, aşa cum se întâmplă de altfel în toată ţara, maşinile "Generaţiei 3D" de la Dacia. Este vorba despre noul Sandero - destinat în special celor mai tineri dintre şoferii Dacia; noul Sandero Stepway - o maşină adaptată străzilor oraşului, dar şi spiritului de aventură şi noua Dacia Logan - o variantă îmbunătăţită a primei generaţii de Loganuri lansate acum opt ani.

Maşini nou-nouţe

"Sunt bucuros, pentru că, după ce le-am văzut, consider că saltul este uriaş într-un timp atât de scurt. Este vorba despre un nou concept. Acestea sunt maşini noi şi este clar că Dacia se vrea o marcă de sine stătătoare. Preţul de bază este devastator la dotările pe care le au aceste maşini. Eu spun că sibienii le vor primi ca pe o surpriză plăcută, ţinând cont că sunt mai pretenţioşi", a spus Ştefan Dorian, mana­gerul general al SC Emilian SRL, precizând că noile modele se vor bucura, la achiziţionare, de o garanţie prelungită de patru ani.
Cele mai noi modele Dacia vin cu o serie întreagă de îmbunătăţiri, după cum ne-a precizat şi Milica Câmpean, şeful de vânzări al dealerului Dacia de la Şelimbăr, echiparea de bază a maşinilor fiind prima care atrage atenţia. Noul San­dero, noul Logan şi noul Sandero Stepway le promit şoferilor: direcţie asistată, airbag-uri laterale, ESP şi banchetă rabatabilă, toate la un preţ fără concurenţă, pentru că noul Logan poate fi cumpărat cu 6.690 de euro, noul Sandero cu 6.990 de euro, iar noul Sandero Stepway, cu 10.800 de euro (cu toate dotările), preţurile incluzând TVA.
"Opţionalele sunt noi pentru gama Dacia Logan şi Sandero, sistemul multimedia având şase funcţii, asistenţă la parcarea cu spatele, limitator şi regulator de viteză, funcţia ECO - mode şi cel mai mare atu îl reprezintă noul motor de 0,9 litri, care este turbo, pe ben­zină, la 90 de cai putere. Mai este consumul foarte mic, de 5,3 litri la suta de kilometri, emisiile fiind scăzute, la fel ca şi costul de întreţinere, deoarece distribuţia este pe lanţ", a mai precizat Milica Câmpean. Acestea nu sunt singurele noutăţi cu care se vor întâlni cei care trec pe la Emilian, noul Sandero Step­way îmbiindu-i pe şoferi cu un motor de 0,9 litri, cu toate dotările dar şi cu roţi de 16 inch, cu suspensie automată şi gardă înaltă.
Dar cel mai bine pentru sibienii care vor să vadă maşinile este să treacă pe la Emilian pentru a descoperi noile modele care, de altfel, pot fi şi testate. Mai mult decât atât, ei pot participa şi la concursul care le poate aduce una dintre cele două maşini puse în joc: un Sandero sau un Logan, fiecare participant intrând, totodată, în tombola care îl poate înnoi pe un norocos cu noul Sandero Stepway. În perioada 15-18 noiembrie Showroom-ul Emilian este deschis între orele 9-19.

Câştigă şi tu una cu Dacia şi Tribuna!

"Deschide seiful şi poţi câştiga o maşină din Ge­neraţia 3D!" este provocarea pe care Dacia le-o lansează şoferilor din toată ţara, deci şi din Sibiu. Noul Sandero, noul Sandero Stepway şi noua Dacia Logan sunt cele trei tipuri de maşini care compun Generaţia 3D, pe ele bazându-se cea mai nouă campanie Dacia. Aşadar şoferii şi toţi cei care se simt norocoşi sunt aşteptaţi în perioada 15-18 noiembrie, în showroom-urile Dacia din întreaga ţară, deci şi la SC Emilian SRL - dealerul Dacia de la Şelim­băr, cu talonul care poate fi cel câştigător şi care poate fi achiziţionat gratis împreu­nă cu ziarul Tribuna.
Taloanele participante la concurs vor putea fi obţinute astăzi,16 noiembrie şi mâine, 17 noiembrie, de la chioşcurile Tribuna din Sibiu, sibienii putând cere câte un pliant de concurs, la fiecare ziar Tribuna cum­părat. Cele patru chioşcuri Tribuna din Sibiu de unde pot fi achiziţionate taloanele sunt: chioşcul de pe strada George Coşbuc, nr. 38, de pe strada Semaforului (cartierul Vasile Aaron), de pe Bule­vardul Mihai Viteazu (cartierul Hipodrom) şi de la chioşcul aflat în incinta autogării Transmixt, de lângă Gară.
Aşadar, toţi cei care au achiziţionat un talon sunt aşteptaţi la showroom-ul Emilian de la Şelimbăr, cu talonul şi cu ziarul Tribuna, în perioada 15-18 noiem­brie. Aici nu numai că vor putea vedea maşinile din Gene­raţia 3D, dar trebuie să caute seiful şi apoi să tasteze codul înscris pe talon. Odată împliniţi aceşti paşi, oricare dintre participanţi are şansa de a câştiga un Logan sau un Sandero din noua generaţie. În cazul în care codul se dovedeşte a fi necâştigător, speranţele nu sunt pierdute, pentru că prin completarea talonului de pe pliant, toţi participanţii intră în tombola care le poate aduce, prin tragere la sorţi, un Sandero Stepway.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia