Tribuna
PNL
Sibieni prinși în ilegalitate de polițiștii de la transporturi, în timpul acțiunii Rail Action Week
Sibieni prinși în ilegalitate de polițiștii de la transporturi, în timpul acțiunii Rail Action Week

Timp de o săptămână, polițiștii de la transporturi au acționat, la nivel național, pentru creșterea gradului de siguranță a transporturilor feroviare, în cadrul acțiunii europene Rail Action Week, derulate sub egida RAILPOL.

În prima zi a verificărilor, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Sibiu au surprins în flagrant delict, în momentul în care încercau să părăsească locul faptei, doi bărbați, din Sibiu, care ar fi pătruns în incinta zonei de triaj, de unde ar fi încercat să sustragă cabluri de cupru. Cei doi sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Un alt caz a fost depistat în 9 septembrie. Polițiștii SRPT Brașov au depistat în trafic, în Brașov, un bărbat, de 41 de ani, din județul Sibiu, în timp ce conducea un autotren cu remorcă având exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Bărbatul le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere falsificat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals, bărbatul fiind reținut. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia