Tribuna
Sibianca Dominique Simionescu a câştigat "Mamaia Copiilor”: "Am aşteptat nouă ani acest moment”
Liuba STARII
2150 vizualizari
Sibianca Dominique Simionescu a câştigat
Talent, motivaţie şi perseverenţă. Astfel poate fi definită pasiunea interpretei Dominique Simionescu pentru muzică şi drumul pe care l-a urmat cu îndârjire din copilărie. Nu s-a abătut şi nu a renunţat, iar munca i-a fost răsplătită. Tânăra a câştigat ”Marele Trofeu” la secţiunea ”Interpretare”. În plus, piesa ”Nu îmi mai pasă”, compusă de Codruţ Croitoru pe versurile lui Marius Ionescu şi interpretată de Dominique Simionescu, a obţinut Marele Trofeu la secţiunea ”Creaţie”.

 

"De 9 ani aştept acest moment, dar vreau să accentuez acest lucru! Atunci când eram un simplu copil, începător, de la Sibiu, necunoscut, am participat şi eu la preselecţii la "Mamaia Copiilor". Prima oară, la opt ani, am cântat melodia 'Eu vreau să ajung artistă'.  Am fost fericită că am trecut prese­lecţia, îmi făceam planuri despre cum ajung eu la televizor, dar, din păcate nu am trecut de semifinală. Am spus că revin! Şi am revenit! La "Creaţie" câştigi, pentru că ai o piesă bună. La 'Interpretare' câştigi pentru că eşti bun. Am câştigat şi la 'Interpretare'. Se pare că iarăşi Aura Urziceanu mi-a purtat noroc, de data asta cu melodia 'Dragostea vine când vrea ea'. Îi mulţumesc Rodicăi Roşioru pentru tot ajutorul. Îi mulţumesc Rodicăi Popa Comăniciu. Îi mulţu­mesc Ioanei Mihai Nechifor pentru minunatele coroniţe. Îi mulţumesc Biancăi Buca pen­tru ajutor. Îi mulţumesc Asociaţiei Umanitare 'Alexan­dra Nanu' pentru tot sprijinul acordat de atâţia ani. Îi mulţumesc părintelui Cătălin Dumitrean, pentru susţinere. Îi mulţumesc lui Codruţ şi lui Marius pentru piesa câştigă­toare. Îi mulţumesc familiei mele pentru că este alături de mine la bine şi la rău. Şi nu în ultimul rând îi mulţumesc lui Dumnezeu!", spune Domi­nique Simionescu.

De asemenea, tânăra vine cu un mesaj pentru toţi cei care doresc să-şi urmeze visul:

"După cum am spus la început, am aşteptat nouă ani acest moment. În acest timp, eu am muncit şi nu mi-am pierdut niciodată încrederea in mine. Dragi copii, amatori de muzică, dacă eu am câştigat "Mamaia Copiilor", o simplă fată din Sibiu, care este pentru prima oară în finală, puteţi câştiga şi voi. Trebuie să munciţi, să fiţi ambiţioşi şi hotărâţi. Să cântaţi numai ce vreţi voi, nu ce vrea profesorul, mama, tata, bunica etc.Voi trebuie să vă simţiţi bine pe scenă şi să daţi ce este mai bun din voi. Aşa cum am făcut şi eu. A treia oară a fost cu noroc. Cu mare noroc. Dacă acum nouă ani cineva venea la mine şi îmi spunea: "Stai liniştită, fată! Tu vei câştiga Mamaia co", nu aş fi crezut!.Toate se întâmplă cu un scop în viaţă.Visele pot deveni realitate!", este îndemnul lui Dominique, elevă a Liceului Samuel von Brukenthal din Sibiu.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia