Tribuna
Apa Canal
Sibian bănuit că a intrat prin efracție în trei locuințe din Sibiu, reținut
Laura BUCIU
1164 vizualizari
Sibian bănuit că a intrat prin efracție în trei locuințe din Sibiu, reținut
Foto cu caracter ilustrativ © https://www.facebook.com/politiasibiu

Un sibian în vârstă de 41 de ani bănuit că, în perioada 17 – 27 iulie, ar fi pătruns prin efracție în 3 locuințe din municipiul Sibiu, de unde a sustras bijuterii, produse electronice și electrocasnice, produse cosmetice și altele, valoarea totală a prejudiciului ridicându-se la suma de 80.000 de lei.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au efectuat marți 3 percheziții domiciliare în județul Sibiu și în județul Alba, în cadrul dosarului de cercetare penală deschis privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Poliștii au transmis miercuri dimienața că bărbatul de 41 de ani, bănuit de aceste furturi, a fost reținut pentru 24 de ore.

„Ca urmare a perchezițiilor efectuate, două în municipiul Sibiu și una în municipiul Sebeș, polițiștii sibieni au reușit recuperarea a aproximativ 80% din prejudiciul creat, în locuințele supuse verificărilor fiind găsite mai multe bunuri care ar proveni din săvârșirea faptelor amintite. Odată cu administrarea probatoriului în cauză, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții Poliției Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Poliției municipiului Sibiu – Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Acțiunile polițiștilor sibieni au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA