Tribuna
Sfârșit de septembrie cu temperaturi maxime de 20 de grade, la Sibiu
Sfârșit de septembrie cu temperaturi maxime de 20 de grade, la Sibiu
© Arhivă

Sfârșitul lunii septembrie aduce temperaturi maxime în jurul valorii de 20 de grade, la Sibiu. Serile vor fi răcoroase, minimele coborând sub 10 grade Celsius.

Luni, vremea va fi mai caldă decât normalul termic al perioadei și va deveni ușor instabilă seara și noaptea. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi se va acoperi treptat devenind mai mult noros în cursul nopții. După orele amiezii în zonele de munte, iar seara și noaptea și în rest, se vor semnala local ploi ce vor avea și caracter de aversă, ce pot fi însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări izolate în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 de grade, iar cele minime între 11 și 13 grade. Izolat la munte se va semnala ceață.

Marți, vremea va fi în general închisă și se va răci accentuat față de ziua precedentă, devenind rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă. Izolat cantitățile  de  precipitații  vor  depăși  15-20  l/mp  mai  ales  în zonele  montane.  Vântul  va  sufla  slab  și  moderat,  cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 18 de grade, iar cele minime între 8 și 10 grade.

Miercuri, vremea se va menține rece. Cerul va fi variabil, temporar noros ziua și izolat va mai ploua slab, îndeosebi în zonele de munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în zonele de munte și izolate în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 19 grade, iar cele minime între 4 și 9 grade. Izolat se va semnala ceață.

Joi, vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, temporar noros și izolat va mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 20 grade, iar cele minime între 5 și 8 grade. Izolat, dimineața, vor fi condiții de ceață.

Vineri și în weekend, vremea va fi în general frumoasă și răcoroasă, mai ales noaptea și dimineața. În cursul dimineților, pe arii restrânse în zonele joase se va semnala ceață.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia