Tribuna
Sfârșit de octombrie cu temperaturi de 25 de grade, la Sibiu
Sfârșit de octombrie cu temperaturi de 25 de grade, la Sibiu

Vremea se va menține predominant frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă. Luni, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 de grade, iar cele minime între 6 și 10 grade. Dimineața, pe arii restrânse în zonele joase, se va semnala ceață.

Marți, vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 de grade, iar cele minime între 7 și 10 grade.  Dimineața, pe arii restrânse în zonele joase, se va semnala ceață.

Miercuri, vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 25 de grade, iar cele minime între 6 și 10 grade.  Dimineața, pe arii restrânse în zonele joase, se va semnala ceață.

Joi, vremea va fi în continuare frumoasă și deosebit caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 25 de grade, iar cele minime între 5 și 10 grade.  Dimineața, pe arii restrânse în zonele joase, se va semnala ceață.

Vineri și în weekend, valorile termice vor scădea ușor de la o zi la alta, dar vremea se menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil. Dimineața, pe arii restrânse în zonele joase, se va semnala ceață.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia