Tribuna
Sezonul rece reduce programul de acces în Cimitirul municipal
Sezonul rece reduce programul de acces în Cimitirul municipal

Începând din această lună Cimitirul municipal își va modifica programul din cauza întrării în sezonul rece. Astfel, până în 31 martie, accesul în acest spațiu va fi permis doar între orele 8-17. În sezonul cald,  1 aprilie- 30 septembrie, accesul cetățenilor era posibil între orele 7-20. Condițiile de acces cu autoturismele în incinta Cimitirului rămân nemodificate.

”Accesul auto în Cimitirul Municipal se face în baza unui tichet, în valoare de 3 lei, care se achită la ieșirea din incintă și poate fi plătit în numerar sau cu card bancar, la automatele de plată instalate la cele două porți: Poarta 1, cea principală, cu ieșire în Calea Dumbrăvii și Poarta 5, cea dinspre Calea Cisnădiei.

Pentru accesul mașinilor pot fi eliberate și cartelele de tip abonament cu 10 ieșiri - 25 de lei, cu 25 de ieșiri - 50 de lei sau cu 50 de ieșiri - 75 de lei. Și acestea pot fi încărcate la automatele de plată amplasate la cele două ieșiri, precum și la ghișeul din clădirea administrativă ”, explică reprezentanții Primăriei municipuilui Sibiu.

Sâmbătă 23 octombrie și duminică 24 octombrie, în 31 octombrie și 1 noiembrie când este ”Ziua de pomenire a morților” precum și în toate  zilele de sărbătoare legală accesul autoturismelor în Cimitir este gratuit.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA