FITS 2024
Tribuna
Sezonul disparițiilor continuă la Sibiu. Daca i-ați văzut, anunțați poliția
Sezonul disparițiilor continuă la Sibiu. Daca  i-ați văzut, anunțați poliția

Cazul studentei dispărute în pădurea Dumbrava nu e singurul de acest fel din această perioadă. Polițiștii sibieni au transmis semnalmentele  altor două persoane dispărute și fac apel la populație să anunțe autoritățile în cazul în care le întâlnesc. 

 

 

Tânăr dispărut în septembrie, la Napoli

            

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 34 de ani, pe care familia nu l-a mai putut contacta din cursul lunii septembrie 2022. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112. La data de 13 martie a.c., o femeie din municipiul Sibiu a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, din data de 10 septembrie 2022, nu l-a mai putut contacta pe fiul său,  MUNTEAN BOGDAN, în vârstă de 34 de ani, aflat la momentul respectiv în orașul Napoli, Italia.

Semnalmente: înălțime 180 cm, greutate 55 - 60 kg, păr scurt, brunet, ochi căprui, ten alb.

Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care bărbatul le-ar fi purtat. Semne particulare: persoana în cauză prezintă o cicatrice post – operatorie, de aproximativ 30 de cm, între stern și buric. Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care nu a mai putut fi contactată de către mamă din data de 11 martie. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 

Minoră din Brateiu, dispărută

 

În seara zilei de 12 martie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie domiciliată în localitatea Brateiu, jud. Sibiu, cu privire la faptul că, din data de 11 martie a.c., în jurul orei 14,00, nu a mai putut lua legătura cu fiica sa, LINGURAR IRINA PUȘA, în vârstă de 14 ani, la data și ora respective minora aflându-se în municipiul Sibiu.  Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 60 de kg, ochi albaștri, păr șaten, lung, constituție atletică, ten alb.  Minora ar fi fost îmbrăcată cu o geacă scurtă de culoare neagră, pantaloni tip leggings de culoare negru, cu imprimeuri de culoare roșu și încălțăminte sport de culoare negru cu roșu. Nu se cunosc eventuale semne particulare. Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica