Tribuna
Sesiune specială, aprobată de Ministerul Educației. Când vor da examenele la Evaluarea Națională sau Bacalaureat elevii care au avut temperatura peste maximul admis sau au fost în izolare
Andra MARINESCU
503 vizualizari
Sesiune specială, aprobată de Ministerul Educației. Când vor da examenele la Evaluarea Națională sau Bacalaureat elevii care au avut temperatura peste maximul admis sau au fost în izolare
Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării, a aprobat Ordinul privind organizarea sesiunilor speciale de Evaluare Națională și Bacalaureat pentru absolvenții care nu vor putea participa la prima sesiune, în vederea asigurării egalității de șanse.

Potrivit MEC, la aceste sesiuni speciale vor participa doar absolvenții care au avut temperatura peste maximul admis, au fost în izolare ori în carantină sau cei care nu au participat în prima sesiune din alte motive medicale.

Astfel, Evaluarea Națională pentru acești copii va începe în 22 iunie, când se dă startul înscrierilor candidaților. Acestea se vor desfășura până în 26 iunie. În 29 iunie vor începe examenele, iar prima probă va fi cea la Limba și literatura română, urmată în 30 iunie de Matematică. În 1 iulie va fi proba la Limba și literatura maternă, iar a doua zi vor fi afișate primele rezultate. Tot în 2 iulie vor putea fi depuse și eventualele contestații, între orele 14 - 19. În 4 iulie vor fi afișate rezultatele finale.

În ceea ce privește sesiunea specială a Bacalaureatului, aceasta va debuta cu înscrierea candidaților în perioada 29 iunie - 3 iulie. În 6 iulie este programată proba scrisă la Limba și literatura română, în 7 iulie proba obligatorie a profilului, în 8 iulie proba la alegere a profilului și a specializării, iar în 9 iulie proba la Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate în 10 iulie, zi în care pot fi depuse și contestațiile, în intervalul orar 14 - 19.

Rezultatele finale vor fi afișate în 12 iulie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia