Tribuna
Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului îşi schimbă programul, începând cu 15 mai
Andra MARINESCU
1672 vizualizari
Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului îşi schimbă programul, începând cu 15 mai
Începând cu data de 15 mai, programul de funcționare cu publicul al Serviciului de Evaluare Complexă a Copilului al DGASPC, de pe strada Bastionului nr. 6, se va schimba.

 

Astfel, sibienii pot merge lunea, marțea și miercurea, între orele 9 - 13, când vor avea loc evaluarea și depunerea dosarului complet, sau joia, între orele 9 - 12, pentru ridicarea rezultatului, respectiv a certificatului de încadrare în grad de handicap, emis de Comisia pentru Protecția Copilului Sibiu.

Programări şi informaţii suplimentare

În ceea ce priveşte procedurile de reevaluare a încadrării în grad de handicap, ele se realizează cu cel puţin 60 de zile înainte de expirarea perioadei de valabilitate specificate în certificatul de încadrare anterior. Programări telefonice se pot face la numărul de telefon 0269/ 213.650, iar noile formulare se pot descărca de pe site-ul DGASPC, www.dasib.ro.

Noile formulare tipizate sunt: fişa medicală sintetică, completată de medicul de familie al copilului, fişa psihopedagogică, completată de educator/ diriginte de la unitatea de învăţământ unde frecventează copilul, factorii de mediu şi ancheta socială completată de primăria de domiciliu a copilului şi fişa psihologică, completată de psiholog clinician cu atestat de liberă practică.

De altfel, dosarul mai cuprinde copia certificatului de naştere a copilului sau actul de identitate, copii ale actelor de identitate ale părinţilor/ reprezentanţilor legali al copilului, copie după ultima hotărâre a comisiei pentru protecţia copilului sau hotărâre a instanţei, după caz, certificat medical tip A5, completat de medicul de specialitate, copii ale documentelor medicale adiţionale, respectiv bilete ieşire din spital, scrisoare medicală şi alte investigaţii, adeverinţă şcolară de la unitatea de învăţământ, copia certificatului de încadrare în grad de handicap în vigoare, la reevaluare, precum şi copie după certificatul de orientare şcolară şi profesională în vigoare, după caz.

Informaţii suplimentare se pot afla şi la sediul Serviciului, de luni până joi, între orele 8 - 16.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia