Tribuna
PNL
Senatorul PSD Nicolae Avram: "Facem apel la responsabilitatea oamenilor care pun piedici la construirea unui nou spital în Sibiu"
Dumitru CHISELIŢĂ
7079 vizualizari
Senatorul PSD Nicolae Avram:
"Urmare a discuţiilor apărute în mass-media locală din partea unor indivizi care nu deţin informaţii corecte sau au fost pur şi simplu rău-voitori, în calitate de senator al României şi reprezentant al Partidului Social Democrat, fac unele precizări. Partidul Social Democrat a susţinut întotdeauna construirea unui spital nou, modern, care să se ridice la standardele impuse de reglementările europene. Premierul Mihai Tudose a făcut săptămâna trecută o vizită de lucru la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, în urma căreia a hotărât finanţarea unui nou spital care să deservească judeţul Sibiu", spune senatorul social democrat de Sibiu, Nicolae Avram, într-un comunicat remis redacţiei noastre.

El continuă că, "în calitate de reprezentant al partidului de guvernământ am obligaţia de a mă asigura că factorii de decizie locali vor prezenta în cel mai scurt timp un proiect viabil, care să fie agreat şi să primească finanţare. Din acest motiv Prefectul Judeţului Sibiu a convocat reprezentanţii instituţilor care au atribuţii în emiterea avizelor/autorizaţiilor de funcţionare pentru ca acest proiect de construire a spitalului judeţean să respecte de la început toate cerinţele legale".

"AM FOST NEPLĂCUT SURPRINS SĂ AFLU CĂ, LOCAŢIA ALEASĂ DE CONSILIUL JUDEŢEAN (CJ) SIBIU ESTE AMPLASATĂ ÎN ZONA CUNOSCUTĂ POPULAR SUB NUMELE DE DRUMUL HOŢILOR (NUME SUGESTIV DEALTFEL) ŞI CARE, DIN DECLARAŢIILE “PREŞEDINTEI” CÎMPEAN DANIELA, SUB NICIO FORMĂ NU POATE FI SCHIMBATĂ. CU ALTE CUVINTE, NOUL SPITAL, ÎN VIZIUNEA PNL, TREBUIE CONSTRUIT OBLIGATORIU LÂNGĂ GROAPA DE GUNOI A JUDEŢULUI, ÎN IMEDIATA APROPIERE A ZONEI INDUSTRIALE DE VEST ŞI ÎN VECINĂTATEA AEROPORTULUI. TOATE CELE TREI VECINĂTĂŢI VOR PRODUCE POLUARE ŞI DISCONFORT PENTRU PACIENŢI ŞI ANGAJAŢI, ÎN MOD PARADOXAL, VIITORUL SPITAL, PRIN AMPLASAREA LUI, PUNÂNDU-LE VIAŢA ÎN PERICOL.

Cîmpean Daniela a ales LOCAŢIA FĂRĂ SĂ AIBĂ UN STUDIU DE IMPACT ASUPRA SĂNĂTĂŢII SAU UN STUDIU GEOTEHNIC, cerinţe obligatorii, din punctul meu de vedere, înainte de achiziţionarea terenului. Altfel spus, a pus carul înaintea boilor.
Ca urmare a demersului Prefectului a fost identificată o altă locaţie, mult mai potrivită în opinia mea, pe Calea Poplăcii, respectiv un teren aflat în proprietatea Ministerului Apărării Naţionale, care poate fi transferat cu titlu gratuit, fie în proprietatea Ministerului Sănătăţii, fie în proprietatea unei autorităţi administrative locale/judeţene. Este cunoscut faptul că CJ Sibiu nu dispune de fonduri pentru construirea unui spital nou, iar soluţia “Preşedintei” Cîmpean Daniela de a amaneta viitorul judeţului printr-un împrumut care ar compromite pe termen lung celelalte investiţii, pentru noi, Partidul Social Democrat Sibiu, este inadmisibilă. Singura soluţie viabilă, aşa cum a afirmat şi premierul României, este realizarea investiţiei din fonduri guvernamentale", a mai precizat Nicolae Avram

"Pentru aceasta este nevoie de consens politic la nivel judeţean, aşa că îi invit pe cei care în ultimele zile au emis tot felul de judecăţi aberante în mediul public, inclusiv un anume deputat PNL, să lase grupul de lucru alcătuit din experţi să îşi facă treaba şi să vină cu cea mai bună soluţie pentru construcţia spitalului. Sibienii aşteaptă soluţii şi rezultate concrete de la noi, iar spitalul este un obiectiv major, de care judeţul nostru are mare nevoie", a mai spus, în final, senatorul PSD Nicolae Avram. 

comentarii
12 comentarii

BRAVO PSD !!! NU II LASATI SA FACA SPITALUL LANGA GROAPA DE GUNOI !!! AFARA CU PNL!!! TURCAN SI CAMPEAN DANIELA SUNT NEBUNE PT CE AU INCERCAT SA FACA!!!
Liviu
06.11.2017 21:36
PSD faceti spitalul pe Calea Poplacii langa padure nu in mijlocul zonei industriale !!! PNL o gasca de nebuni si inconstienti !!!
Gelu
06.11.2017 21:39
D-le "parlamentar" Nicolae Ivan de ce ai stat spectator laş miercuri seara, 01.11 a.c. şi nu ai ieşit în faţa sediului PSD Sibiu să dialoghezi cu protestatarii??? Nici dumneata nu ai sânge în instalaţie şi te-ai băgat în grupul infracţional patronat de infractorul-şef Liviu-Nicolae Dragnea. RUŞINE SĂ-ŢI FIE OPORTUNISTULE!!!
Volkischer Beobachter
06.11.2017 21:52
Ce treaba are spitalul construit de PNL pe groapa de gunoi cu demonstratia oamenilor ??? Iar incearca PNL-ul sa distraga atentia ??? Cred ca tre sa -i faceti casa lui Sovi - Turcan si Campean pe groapa de gunoi sa- i mutati acolo !!!
Mirat
06.11.2017 21:56
Lasati laudele, postaci PSD-isti! In Sibiu nu veti pacali usor oamenii! Povestea cu spitalul nou, este "praf aruncat in ochi" care sa mute atentia de la adevaratele probleme actuale: Ne conduc niste repetenti penali care incearca sa treaca justitia sub control politic, propun tot felul de "aventuri" economice si avantaje nelimitate pentru "hoarda" certata cu legea care este in parlamentul actual.
Spitalul il vor construi eventual alti guvernanti, cinstiti, onesti, bine educati si cu intentii bune (altele decat capatuiala personala a alesilor)...
Mihai
07.11.2017 07:32
Cum le-a fatat mintea PNL- istilor sa amplaseze depozitul acolo ??? Langa gunoi si zona industriala ??? Sunt sanatosi sau vroiau sa dea o teapa noua ???
GLIGOR
07.11.2017 08:12
Bravo Avrame cineva trebuia sa ia atitudine si sa spuna lucrurilor pe nume !Un senator adevatat !Nu ii lasa sa isi bata joc de noi ! Ajunge cu hotia PNL in Sibiu ! Sa mearga ei la groapa de gunoi nu spitalul ! Nebunii !
Marius
07.11.2017 08:19
Pentru un spital judetean locul este ideal. Bine omunicat cu autostrada si deasemenea cu orasul. PSD si guvernul nu este in stare sa termine de renovat tribunalul. Asta cu groapa de gunoi si cu pusu en pericol al vietii oamenilor este doar un pretxt si praf in ochi. Sa fie clar guvernul nu are nici o intentie de a construi un spital in Sibiu. Nu este pus in planul de guvernare. Nu vrea ca Sibiul sa faca un spital modern inaintea lor. Ei bat pasul pe loc cu cele trei spitale promise in campanie. Ofera doar mere otravite. Eu
Cipi
07.11.2017 09:13
Desteptule spitalul nu se pune langa autostrada e poluare fonica si poluare cu noxe !!!!!! Iti dai seama cum dorm pacientii noaptea langa autostrada cand trec masini non stop !!!
Pt Cipi
07.11.2017 09:42
Liviu, Gelu, Mirat, Gligor sunt aceeasi persoana frustrata ca in Sibiu nici in 200 de ani PSD nu o fie la putere.
Si atunci PSD-ul face ce stie mai bine: minte si dezinformeaza ca si "stimatul" tovaras senator Avram.
De fapt PSD a blocat fondurile alocate constructiei spitalului. La fel a blocat si schimbarea destinatiei terenului din Calea Poplacii pentru ca acum sa se dea drept "salvatorul" Sibiului.

Avem bani de stadion de 40 milioane de euro in Craiova (cu pretul real undeva la vreo 12) in loc sa facem 10-15 spitale NOI si DOTATE corespunzator. Sunt bani pentru recompensat detinutii pentru conditii improprii dar copiii si batranii mor cu zile in spitale si PSD-ul are o singura grija: ELIBERAREA si GRATIEREA coruptilor, criminalilor si violatorilor !
Alocatia zilnica pentru un detinut este de 3 ORI MAI MARE decat cea pentru un bolnav !

Doctorii au 1800RON salariu dupa 6 ani de facultate si inca vreo 5 de vechime iar soferii ajunsi parlamentari au 100 milioane plus vreo 50 indemnizatie ! Dar pentru ei si-au gasit bani sa-si majoreze atat salariile cat si pensiile: 80 milioane pensie dupa 4 ani de nemunca in Parlament !

Asta e PSD !
PSD a ajuns rau dupa calitatea postacului care se ascunde sub mai multe nume
07.11.2017 20:13
NU VA MAI PUNEM SPITALUL PE GROAPA DE GUNOI. MUTAM SEDIUL PNL ACOLO !!!
TURCAN
08.11.2017 16:23
Du-te ba avrame la brutarie si lasa-ne!!!
SB
10.11.2017 08:57
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia