Continental
Tribuna
Șeful Poliției Rutiere Sibiu, despre accidentul din Hosman: „Sincer, un accident de o asemenea violență mie nu mi-a mai fost dat să văd”
20919 vizualizari
Șeful Poliției Rutiere Sibiu, despre accidentul din Hosman: „Sincer, un accident de o asemenea violență mie nu mi-a mai fost dat să văd”

Șeful Poliției Rutiere Sibiu, Bogdan Maxim, a vorbit, joi, într-o conferință de presă, despre faptul că deși lucrează de peste 20 de ani în această structură de Poliție, un accident precum cel de la Hosman, în care patru oameni au murit, nu a mai văzut.

Maxim spune că astfel de atitudini iresponsabile ale unora dintre șoferi zădărnicesc tot ceea ce se întâmplă pe linia prevenirii accidentelor rutiere.

„La un moment dat atitudinea iresponsabilă zădărnicește aceste eforturi pe care noi le facem. (...) Am avut accident în 17 februarie, cu 4 morți. Un tânăr de 19 ani care nu avea vechime în conducere, în aprilie scăpa de statutul de începător, a provocat accidentul. Viteza pe care tânărul a avut-o a fost una excesivă și a condus la decesul a patru persoane. Eu vă spun sincer, un accident de o asemenea violență mie nu mi-a mai fost dat să văd deși lucrez de 21 de ani la structura aceasta de Poliție. Nu știam ce mașină este. Din acte am determinat că era vorba de un Golf”, a spus Bogdan Maxim.

Alte două accidente care au fost la moartea unor persoane din cauza atitudinii iresponsabile a șoferilor au avut în luna decembrie 2019, iar altul în 7 februarie 2020.

„Un accident a avut loc anul trecut, în luna decembrie, când o tânără care nu avea experiență în conducere, a ales să conducă ea o mașină cu capacități tehnice mult peste ceea ce putea ea conduce. Pe Valea Oltului, pe un segment de două benzi de mers, a pătruns pe sensul opus de mers, în coliziune frontală cu un autoturism în care se aflau două persoane, soț și soție. Ambii au decedat. Am mai avut accidentul pe DJ 106  din 7 februarie, când un cetățean a condus un Matiz. A ales Matizul să facă o navetă regulată în interes personal la Avrig, pentru că îi consuma mai puțin. Mașina nu era dotată cu pneuri pentru sezonul rece. Nu erau nici pentru sezonul estival. A pătruns pe sensul opus de mers, în coliziune cu un microbuz. Șoferul microbuzului nu l-a putut evita din cauza unui cap de pod. Au murit două persoane”, a mai spus Maxim.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia