Tribuna
PNL
Şeful ISU rămâne la comanda pompierilor, deşi a picat examenul pe post
Şeful ISU rămâne la comanda pompierilor, deşi a picat examenul pe post

În urma unui examen care a avut loc în 25 mai, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, pompierii din Sibiu au ajuns într-o situaţie dificilă. Şeful ISU Sibiu, colonelul Laurenţiu Cosmin Balcu şi unul dintre adjuncţii săi, colonelul Virgil Giurgiu, au candidat pentru comanda Inspectoratului. Niciunul, însă, nu a trecut examenul. Acesta a constat într-un interviu structurat pe subiecte profesionale. Dacă Balcu a obţinut nota 6,60, după contestaţie, Giurgiu a obţinut nota finală 5,46. În primă fază, Giurgiu luase nota 3,16, iar Balcu 6,36.

În ciuda acestui fapt, cei doi rămân la conducerea ISU Sibiu, prin împuternicire.

Pentru a fi declaraţi "admişi", nota minimă trebuia să fie şapte.

Laurenţiu Cosmin Balcu este la conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu de de 8 ani, când a candidat şi a obţinut postul lăsat liber de Florian Chioar, care s-a pensionat.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a organizat examen pe posturile de conducere în urma unei reorganizări ca urmare a redimensionării inspectoratelor din ţară.

comentarii
2 comentarii

Florian Chioar....jurnalisti de 2 lei
Cfgh
01.06.2017 21:07
V-ati trezit si voi sa scrieti o stire despre nimic atacand voalat si las. Ziaristi adevarati! Nici macar nu semnati articolul. Denumirea de necrolog vi se potriveste.
Un om
05.06.2017 15:05
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia