FITS 2022
Tribuna
Şeful ANAF: „Pun la dispoziția contribuabililor un număr de telefon - 0723 568 179 conectat la cabinetul meu! Mă voi ocupa personal de soluționarea reclamaţiilor”
Şeful ANAF: „Pun la dispoziția contribuabililor un număr de telefon - 0723 568 179 conectat la cabinetul meu! Mă voi ocupa personal de soluționarea reclamaţiilor”
© foto: facebook-Lucian Heiuş

Preşedintele ANAF, Lucian Ovidiu Heiuş, a anunţat că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a demarat controale ample în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune fiscală.

“Îmi asum misiunea de a demonstra că ANAF-ul este un partener al contribuabililor onești, că această instituție merită încrederea și respectul cetățenilor, dar și că vom lupta cu determinare împotriva evaziunii fiscale.

În acest sens, vreau să vă anunț că în următoarele zile vor începe controale ample în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune.

Combaterea evaziunii este unul dintre principalele obiective ale ANAF, precum și parte din misiunea mea personală la conducerea acestei instituții. Acțiuni ferme și decisive sunt necesare pentru eradicarea acestui flagel al economiei pentru a asigura resursele necesare îmbunătățirii nivelului de trai al populației.

Cred că plata taxelor și impozitelor este și un act de responsabilitate socială pentru fiecare dintre noi, de la marile corporații, la mici antreprenori, până la persoanele fizice. Trebuie să fim cu toții conștienți și responsabili și să înțelegem că un grad de colectare cât mai mare se traduce într-un buget național sănătos, care poate acoperi cu ușurință nevoile de funcționare ale statului, mai ales în sectoare sensibile, ca educația, sănătatea sau infrastructura.

În același timp, vă promit că nu voi tolera niciun fel de abuz din partea organelor de control!

Nu voi accepta ca imaginea acestei instituții să fie murdărită de o mână de oameni care și-au pierdut reperele morale!

Începând de astăzi, pun la dispoziția contribuabililor un număr de telefon - 0723 568 179 – conectat la cabinetul meu, unde aceștia pot suna și reclama orice comportament abuziv al inspectorilor ANAF, iar eu mă voi ocupa personal de verificarea și soluționarea cu fermitate a celor semnalate.

Sunt încrezător că ANAF-ul se va ridica la înălțimea așteptărilor cetățenilor prin profesionalism, onestitate și seriozitate!”, a declarat, recent, preşedintele ANAF, Lucian Ovidiu Heiuş, într-un comunicat de presă.

Heiuş se află la conducerea ANAF de la începutul acestei luni.

comentarii
5 comentarii

Turnatorul sef isi mobilizeaza turnatorii. Comunismu' no' muritu', num-otar' s-o hodinitu'
Anaf este bratul prin care guWernul distruge orice initiativa romaneasca. Nu ii veti vedea la multinationalele care isi sifoneaza veniturile si nu platesc nimic la buget. Ii vati gasi in schimb luptand cu inversunare impotriva voastra a tuturor romanilor. Hoti si mafioti comunisti, asta sunt ANAF-ul.
ANAF
24.05.2022 20:24
Niste jigodii nenorocite toti acesti mizerabili corupti din ANAF... nu au curaj sa mearga la multinationale pentru ca sunt imbecili prosti si nepregatiti profesional si daca merg acolo si un economist incepator sterge cu ei pe jos.
Dar sunt zmei cu vanzatoarea de la magazinul din colt.
Nenorocitilor, evaziunea nu e la magazinul din colt, e in multinationale care scot banii din tara prin metode patentate, in combustibili si energie, in fructe si legume importate din turcia cu camioanele fara taxe vamale si unde si voi aveti parte, in taierile ilegale de lemns si in exploatarea materialelor de constructie, balastiere cariere etc!!!!!!
Va vreau pe toti someri ordinarilor!!
O parere mai temperata putin!
25.05.2022 08:22
Cine mai are incredere in voi ?
Noi, contribuabilii, nu mai avem incredere intr-un stat "mafiot" si "esuat", aflat in faliment nedeclarat!

Stati calmi, datoria romaniei e pe bursa, au cumparat-o stapanii ucrainei. Anaf-ule ... poti inchide si poti pleca acasa!

Anaf, ati ramas fara obiectul muncii ! Acasa ! Gata, asta a fost misiunea, sa falimentati Romania! Misiune indeplinita! Ura si la gara!
26.05.2022 12:21
Ce moaca de KGB-ist are baiatul asta. Zici ca-i Putin.
Parca are si ochii albastrii...
26.05.2022 20:38
Eu cred ca , daca agentii lui fac abuzuri ( mita , nemusaguri sau prea agresivi in munca lor ) si cei batjocoriti suna la seful lor -- iar seful ia masuri impotriva subaltenilor e ceva bun pentru societate -- daca seful se pune la acelas jug de batjocura a cetateanului atunci dau dreptate comentatorilor de mai sus.
27.05.2022 22:43
Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA