Tribuna
Sediul ISU din Șelimbăr va avea o suprafață de peste 700 mp și va costa 1,5 milioane lei
Sorana MAIER
1212 vizualizari
Sediul ISU din Șelimbăr va avea o suprafață de peste 700 mp și va costa 1,5 milioane lei

Primăria Șelimbăr a lansat licitația publică pentru construirea sediului ISU din localitate. Clădirea destinată serviciilor de urgență va avea regim de înălțime P+, suprafață desfășurată de 738,78 mp cu instalații, dotări și asigurarea utilităților.

Valoarea estimată a contractului de lucrări ce se va atribui, conform devizului general întocmit de proiectant este de 1.584.571,28 lei fără TVA.

„Structura de rezistență se compune din:  fundații izolate din beton armat sub stâlpi, elevatii din beton armat, structura mixtă, cadre din beton armat și zidărie portanță, planșeu din beton armat peste peste parter, planșeu din lemn peste mansardă tip șarpantă, învelitoare tablă cutată. Închiderile exterioare sunt din zidărie portanță și de închidere de 30 cm grosime. Compartimentările interioare sunt executate din zidărie de 25 cm la pereți structurali și 15 cm la pereți nestructurali. Pardoselile vor fi din beton sclivisit în garaje, gresie, parchet sau mochetă în celelalte spații, vor exista zugrăveli cu vopsele lavabile și placaj cu faianță până la înălțimea de 2,10 m în băi”, prevede Caietul de sarcini.

Consiliul Local Șelimbăr a aprobat anul acesta înființarea unei unități a Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia vor funcționa echipaje SMURD, de pompieri și descarcerare. Înființarea acestei subunități are ca scop principal reducerea timpului de răspuns și creşterea mobilităţii echipajelor de intervenţie în cazul producerii unor situaţii de urgenţă în comuna Șelimbăr, dar și în localitățile adiacente.

Subunitatea va fi dotată cu ambulanță SMURD autospeciale de stins incendii și echipamente pentru intervenții de descarcerare.

Firmele interesate să se înscrie pentru realizarea lucrării o pot face până în 28 octombrie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia