Tribuna
Ședința de consiliu județean on line și jumătate din angajați, prin rotație, vor lucra de acasă, timp două săptămâni
Sorana MAIER
1944 vizualizari
Ședința de consiliu județean on line și jumătate din angajați, prin rotație, vor lucra de acasă, timp două săptămâni

Jumătate din angajații Consiliului Județean Sibiu vor lucra de acasă timp de două săptămâni, prin rotație iar ședința consilierilor va avea loc online, după ce conducerea Consiliului Județean Sibiu a decis să continue activitatea deliberativă apelând la facilitățile oferite de tehnologie. 

Ședințele consilierilor județeni din această lună se vor desfășura on line, prin intermediul aplicației Microsoft Teams. Departamentul de IT al CJ Sibiu instruiește aleșii județeni cum să folosească această aplicație instalată fie pe telefonul mobil, pe tabletă sau pe calculator, aceștia urmând să dezbată de acasă materialele de ședință în cadrul comisiilor de specialitate care vor avea loc marți, 24 martie 2020, orele 14 și 15, iar votul proiectelor de hotărâre aflate pe ordinea de zi a ședinței de plen de joi, 26 martie, ora 15, se va face pe un formular electronic, potrivit unui cmunicat al instituției.
Totodată, președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean a dispus adaptarea programului de lucru al angajaților instituției la condițiile restrictive ce se impun. Prin rotație, 50% din numărul total al angajaților (124) își vor desfășura activitatea de la domiciliu, timp de două săptămâni, întrucât aceasta este perioada de incubare a coronavirusului.
”Este o perioadă grea pentru toată lumea. Va trebui cu toții să ne setăm să reacționăm cu responsabilitate și nu panicat. Suntem împreună în toată povestea aceasta, iar instituția Consiliului Județean Sibiu are imaginea pe care fiecare dintre noi o creăm și îmi doresc o imagine a unei instituții care a parcurs această perioadă cu responsabilitate. Suntem cu toții oameni de bună credință și facem ca lucrurile să funcționeze. Prin setul de măsuri pe care le luăm, subsumate reglementărilor naționale, vom asigura continuitate la nivelul Consiliului Județean Sibiu, dar, în același timp prevenim riscul să ne contaminăm toți și să ajungem în situația să închidem instituția”, a transmis președintele Daniela Cîmpean angajaților CJ în cadrul obișnuitei ședințe operative de la începutul fiecărei săptămâni, organizate prin același sistem on line, Microsoft Teams.

comentarii
1 comentarii

Si asa se vor imbolnavii toti dar la interval de doua saptamani !

In secolul XXI in Romania nu se poate lucra in administratia publica de acasa nici in cazuri de forta majora.
Bineinteles cu exceptia conducerii care "de nevoie" va lucra de acasa !

Restul, palmasii, trebuie sa fie prezenti cate doua saptamani sa semneze condica ca deh, acum se pune coada la pruna si se ingrasa porcul !

Inteleg cei din serviciile de urgenta, ordine publica, etc. dar a-i obliga pe restul sa vina la servici nu inseamna decat sa incarci sistemul cu alti bolnavi si familiile lor !
.
25.03.2020 17:17
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

Comunicat de presa

Transportul Public Sibiu

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA