Tribuna
PNL
Sebastian, un tânăr sibian are mare nevoie de ajutor – A fost diagnosticat cu patru tipuri de cancer
Sebastian, un tânăr sibian are mare nevoie de ajutor – A fost diagnosticat cu patru tipuri de cancer

Sebastian Băcilă, un tânăr în vârstă de 19 ani din Sibiu, are nevoie de ajutorul nostru. A fost diagnosticat cu patru tipuri de cancer – la creier, plămâni, testicule și stomac – iar lupta este din ce în ce mai grea și dureroasă. Orice mic efort e binevenit. Detalii la final

 

Sebastian și-a dorit să devină medic

Sebastian, un tânăr de 19 ani din Sibiu, și-a dorit din tot sufletul să devină medic. Mereu silitor și consecvent, băiatul, fost elev al Colegiului Național „Octavian Goga”, a aflat că are cancer cu doar câteva zile înainte de examenul de la Medicină. Cu toate că boala este una necruțătoare, Sebastian nu își pierde speranța.

 

Boala a debutat în 2019, cu o tumoră germinală seminomatoasă de tipul seminom pur. Cu toate că vestea că are cancer a fost de-a dreptul fulgerătoare, Sebastian nu și-a pierdut încrederea și s-a înhămat la o luptă pe care nu mulți pot s-o ducă.. Mama tânărului povestește că Sebastian a fost și este în continuare puternic. „Am aflat că are cancer cu trei zile înainte de examenul pentru Medicină. Totul s-a întâmplat rapid. Sebastian s-a mai plâns de dureri de coloană, dar am presupus că de vină este faptul că nu face multă mișcare ori statul la calculator. Până într-o zi, când ne-am dus la Urgențe… El e foarte puternic, are un alt spirit și psihic”, povestește Andreea Băcilă, mama lui Sebastian.

 

În luna iulie 2019, tânărul a suferit prima intervenție chirurgicală, urmată de patru cicluri de chimioterapie. Apoi, în noiembrie, a urmat și cea de-a doua operație de scoatere a tumorii din abdomen. Lucrurile păreau să intre pe făgașul normal, însă, recent, Sebastian s-a văzut în situația în care trebuie să lupte din nou. Cancerul a recidivat.

 

Haideți să-l ajutăm pe Sebastian!

Până acum, Sebastian a câștigat toate bătăliile. Este pregătit pentru luptele ce vor urma, dar are nevoie și de ajutorul vostru, al tuturor oamenilor cu suflet mare. Următorul pas în vindecare este plecarea la o clinică din străinătate. Va fi nevoie de bani, fiindcă eventuala operație sau tratamentele sunt extrem de costisitoare.

 

Cont ron:

BACILA SEBASTIAN ANDREI

RO04RNCB028415691014 0001

RNCBROBU

Cont euro:

BACILA SEBASTIAN ANDREI

RO09RNCB0284156910140008

RNCBROBU

REVOLUT: LT75 3250 0163 0392 4201 (iban Revolut), număr telefon: 0756404658

http://paypal.me/SebastianBacila

Adresă e-mail: sebastianbacila76@gmail.com

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Comunicat de presa Miodent srl

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia