Tribuna
PNL
Sebastian, un tânăr sibian are mare nevoie de ajutor – A fost diagnosticat cu patru tipuri de cancer
Sebastian, un tânăr sibian are mare nevoie de ajutor – A fost diagnosticat cu patru tipuri de cancer

Sebastian Băcilă, un tânăr în vârstă de 19 ani din Sibiu, are nevoie de ajutorul nostru. A fost diagnosticat cu patru tipuri de cancer – la creier, plămâni, testicule și stomac – iar lupta este din ce în ce mai grea și dureroasă. Orice mic efort e binevenit. Detalii la final

 

Sebastian și-a dorit să devină medic

Sebastian, un tânăr de 19 ani din Sibiu, și-a dorit din tot sufletul să devină medic. Mereu silitor și consecvent, băiatul, fost elev al Colegiului Național „Octavian Goga”, a aflat că are cancer cu doar câteva zile înainte de examenul de la Medicină. Cu toate că boala este una necruțătoare, Sebastian nu își pierde speranța.

 

Boala a debutat în 2019, cu o tumoră germinală seminomatoasă de tipul seminom pur. Cu toate că vestea că are cancer a fost de-a dreptul fulgerătoare, Sebastian nu și-a pierdut încrederea și s-a înhămat la o luptă pe care nu mulți pot s-o ducă.. Mama tânărului povestește că Sebastian a fost și este în continuare puternic. „Am aflat că are cancer cu trei zile înainte de examenul pentru Medicină. Totul s-a întâmplat rapid. Sebastian s-a mai plâns de dureri de coloană, dar am presupus că de vină este faptul că nu face multă mișcare ori statul la calculator. Până într-o zi, când ne-am dus la Urgențe… El e foarte puternic, are un alt spirit și psihic”, povestește Andreea Băcilă, mama lui Sebastian.

 

În luna iulie 2019, tânărul a suferit prima intervenție chirurgicală, urmată de patru cicluri de chimioterapie. Apoi, în noiembrie, a urmat și cea de-a doua operație de scoatere a tumorii din abdomen. Lucrurile păreau să intre pe făgașul normal, însă, recent, Sebastian s-a văzut în situația în care trebuie să lupte din nou. Cancerul a recidivat.

 

Haideți să-l ajutăm pe Sebastian!

Până acum, Sebastian a câștigat toate bătăliile. Este pregătit pentru luptele ce vor urma, dar are nevoie și de ajutorul vostru, al tuturor oamenilor cu suflet mare. Următorul pas în vindecare este plecarea la o clinică din străinătate. Va fi nevoie de bani, fiindcă eventuala operație sau tratamentele sunt extrem de costisitoare.

 

Cont ron:

BACILA SEBASTIAN ANDREI

RO04RNCB028415691014 0001

RNCBROBU

Cont euro:

BACILA SEBASTIAN ANDREI

RO09RNCB0284156910140008

RNCBROBU

REVOLUT: LT75 3250 0163 0392 4201 (iban Revolut), număr telefon: 0756404658

http://paypal.me/SebastianBacila

Adresă e-mail: sebastianbacila76@gmail.com






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA