Tribuna
Se redeschid terasele din Sibiu, de luni?
Se redeschid terasele din Sibiu, de luni?

Mai sunt doar câteva ore până când terasele vor putea fi deschise, respectându-se anumite reguli de distanțare între mese și impunându-se un număr maxim de patru clienți la o masă. O plimbare făcută prin centrul Sibiului, zona în care regăsesc cele mai multe terase nu ne-a dezvăluit pregătiri intense pentru reluarea activității la terase. Cele mai multe dintre aceste locuri erau în continuare “sigilate” și nimic nu anunța marea revenire ce începe luni. La una dintre terasele situate în Piața Mare existau inscripţii ce indicau locuri în care vor fi așezate mesele, pâstrându-se distanța impusă de autorități.

Raluca este o tânăra care lucrează la o terasă din centrul și a declarat pentru Tribuna că trebuie îndeplinite niște condiții în deplină legalitate: “Noi nu ne grăbim să deschidem de luni dimineața pentru că trebuie să luam toate măsurile pentru a funcționa în legalitate deplină. E vorba despre meniuri pentru fiecare masă, oliviere pentru fiecare masă, dezinfectanți, amenajare cu distanța corectă ș.a.m.d”.

E posibil că avertizările meteorologilor privind temperaturile scăzute și ploile de la începutul săptămânii viitoare să îi fi determinat pe proprietarii teraselor să nu se grăbească. Rămâne de văzut câte dintre terasele de pe strada Nicolae Bălcescu, din Piața Mare sau Piața Mică se vor deschide luni pentru a-i primi pe clienții atât de dornici să savureze o cafea, un suc sau o bere în centrul istoric.


comentarii
2 comentarii

de foto cu orban,turcan, aurescu
nu aveti voie sa scrieti?
nu da bine la cititori
adi3
31.05.2020 17:54
Dacă se deschid terasele luni e bine. Venim în fiecare luni. Până vă treziți.
01.06.2020 23:58
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia