Continental
Tribuna
Se întâmpla în Sibiu fix în urmă cu un an: o expoziție cu elemente de tehnică a Poliției, iar programul „Școala Altfel” umplea străzile de copii
Se întâmpla în Sibiu fix în urmă cu un an: o expoziție cu elemente de tehnică a Poliției, iar programul „Școala Altfel” umplea străzile de copii
Sibiul pare în aceasta perioadă un oraș pustiu. Evenimentele publice au fost suspendate, restaurantele, teatrele și cafenelele sunt închise. Cele mai multe instituții publice își desfășoară activitatea online sau într-un cadru restrâns. Tribuna îsi propune să vă prezinte ce se întâmpla în urma cu un an, în Sibiu, în vremuri când exista viață socială fără restricții. Vom selecta principalele evenimente prezentate atunci în Tribuna, cel mai vechi ziar sibian, în speranța că, astfel, vom păstra vie flacăra normalității și că, totodată, vom trece mai ușor peste perioada de izolare, care ne dorim să fie cât mai scurtă. Până când lucrurile vor reintra în ritmul firesc, Tribuna vă recomandă să stați acasă, promițându-vă furnizarea de informații prompte, corecte și diverse, atât în varianta tipărită, cât și pe pagina electronică www.tribuna.ro.

Ce se întâmpla important în Sibiu luni, 25 martie 2019

Acum un an, localnicii care au trecut pe lângă Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu au putut să “intre în pielea polițiștilor” și să afle mai multe secrete despre una dintre cele mai dificile și periculoase meserii, chiar de la cei care o practică zi de zi. Luni, 25 martie 2019, polițiștii din cadrul IPJ Sibiu au organizat o expoziție  de tehnică și materiale cu care ei lucrează în fiecare zi.  De asemenea, reprezentanții Centrului Chinologic Sibiu „Dr. Aurel Greblea” au povestit despre dresaj și o conexiune specială între polițiști și câini, iar vedetele principale ale acestei expoziții au fost două exemplare canine, Tom și Ares, care au strâns mulți vizitatori în jurul lor, demonstrându-și abilitățile.

Expoziție de fotografie

Tot luni,25 martie 2019, Colegiul Economic “George Barițiu” a găzduit vernisajul expoziției “Om și munte”, care a cuprins mai multe momente artistice.

Școlarii în vizită la Tribuna

 În aceeași zi, acum un an, micuții de la Școala Gimnazială “Nicolae Iorga” din Sibiu au venit în vizită la redacția noastră, în cadrul programului „Școala Altfel”, ca să afle răspunsurile la mai multe curiozități legate de ziarul pe care îl văd în fiecare zi în cutiile lor poștale. Școlarii ne-au întrebat despre cum se adună informațiile, cum ajung știrile în ziar și despre cum o foaie albă se transformă în „hârtii colorate”, cu imagini și informații.

Vreme caldă

Dacă tot suntem înspăimântați de ninsoarea de primăvară, ce ne-a luat prin surprindere zilele trecute, putem să ne aducem aminte cum, în urmă cu un an, ne plimbam pe străzile orașului și ne bucuram de o vreme caldă, la 19 grade.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia