Tribuna
Se închide Autostrada. De luni, circulaţia va fi deviată pe DN 1
Se închide Autostrada. De luni, circulaţia va fi deviată pe DN 1

Reprezentanţii Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România au anunţat, joi, că Autostrada Sibiu – Orăştie se va închide între Sălişte şi Cunţa, deşi au trecut doar 10 luni de la inaugurarea ei.

Traficul se va închide de luni, 7 septembrie, ora 8. “Va fi instituită restricția totală a traficului rutier, între Nod rutier Sălişte(km 270+020) - Nod rutier Cunţa(km 292+455). Precizăm că instituirea acestei restricții este necesară în vederea remedierii degradărilor constatate la km 275+650 al autostrăzii (km 60+600 proiect). În conformitate cu prevederile Contractului “Proiectare şi Execuţie Autostrada Orăştie – Sibiu, lot 3, Antreprenorul are responsabilitatea deplină pentru remedierea defectelor apărute, atât în perioada de execuţie a lucrărilor, cât şi în perioada de garanţie (4 ani)”, se arată într-un comunicat al CNADNR.

Astfel, aceste lucrări de remediere vor fi executate pe riscul şi cheltuiala Antreprenorului. Atât experţii tehnici din partea Antreprenorului, cât şi cei din partea Beneficiarului, au concluzionat faptul că apariţia şi evoluţia defectului (crăpătura) de la km 275+650 nu s-a cauzat unui fenomen de alunecare a terenului, ci unei tasări structurale pricinuită de execuţia necorespunzatoare a lucrărilor la corpul autostrăzii, în perioada 2012 - 2013. “Precizăm că în perioada de restricție totală, traficul rutier se va desfășura pe o rută alternativă, respectiv: DN 1 între localităţile Sălişte şi Cunţa”, se mai arată în comunicat.

Potrivit CNADNR, perioada de închidere a circulaţiei este de aproximativ o lună şi jumătate, în funcţie şi de condiţiile meteorologice. 


comentarii
5 comentarii

Un foarte mare mincinos(candidat la Presedintie) a inaugurat prematur si ostentativ aceasta lucrare nefinalizata inaintea alegerilor pentru a-si pacali alegatorii!Ce trebuie sa mai faca acest vierme pentru a fi indepartat si pus la locul lui?
Intrebare
04.09.2015 14:28
Un dobitoc a aruncat o piatra in balta si mai multi dobitoci au facut valuri.
Se vede ca presa este a patra putere in stat (Antenele, Romania TV, Realitatea TV etc.). Trist.

Trec zilnic pe acolo si pot spune ca asfaltul, la pod, nu este deplasat. Alunecarile de teren sunt mai jos fata de pod si se pot rezolva sub trafic.
Calator
04.09.2015 16:50
Mergem la vot pe autostrada.....mai ?ine?i minte ? Asta se
psd=Pcr
05.09.2015 10:18
Dintotdeauna s-a ?tiut c
tomtom
05.09.2015 14:17
Ok, sa vedem cate accidente, morti si raniti o sa avem in urmatoarele 2 luni pe la Apold si Miercurea SB... Ponta, Rus, Neaga, Cindrea voi o sa fiti de vina! Si numai dati vina doar pe constructor ca nu cred ca a asfaltat el de capu lui la -15
John
05.09.2015 21:24
Din aceeasi categorie
SEVIS

koenigfrankstahl

Compa

WISAG

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Eurotrip
Valea Viilor Comunicat 2
Licitatie publica

accentmedia