Tribuna
Se ieftineşte baia în lacurile de la Ocna Sibiului
10848 vizualizari
Se ieftineşte baia în lacurile de la Ocna Sibiului
© Răzvan NEGRU
Începând de luni, 27 august, baia în lacurile de la Ocna Sibiului se ieftineşte. Complexul Lacurilor Naturale va aplica o nouă grilă de tarifare, iar în loc de 25 de lei adulţii vor plăti 20 de lei, în timp ce copiii cu vârsta cuprinsă între 10 - 18 ani vor achita 10 lei. După ora 18, preţul pentru adulţi scade la 10 lei, iar copiii au acces gratuit. Preţul parcării va rămâne 5 lei/ zi.


 

Până luni, adulţii vor plăti, între orele 7 - 18, 25 lei pentru un bilet, iar copiii între 10 - 18 ani 10 lei. Începând de săptămâna viitoare şi până pe 9 septembrie, cei care vor să se bălăcească în lacurile sărate de la Ocna Sibiului au parte de reduceri. După 9 septembrie, potrivit unei hotărâri aprobate de Consiliul Local Ocna Sibiului, vor intra în vigoare tarifele reduse, valabile până în 30 septembrie.

În acest ultim interval, adulţii vor plăti 10 lei, iar copiii nu vor fi taxaţi. Atunci, parcarea va fi gratuită.

Şezlongurile şi duşurile cu apă caldă nu se taxează suplimentar.

Ionuţ Costea, administratorul SC Lacuri Naturale Ocna Sibiului SA, spune că

"Această nouă grilă de tarifare nu schimbă cu nimic situaţia în Complexul nostru. Serviciile vor fi aceleaşi, noi încercând să păstrăm standardele de calitate neschimbate. Sperăm ca vremea să ţină cu turiştii, astfel încât să se bucure tot mai mulţi de preţurile mai mici în perioada următoare”.

La rândul său, primarul oraşului Ocna Sibiului, Claudiu Predescu, spune că “Chiar dacă am avut o vară cu ploi, vremea bună din această lună a adus mulţi turişti la Ocna Sibiului. Se observă, de la an la an, o creştere a numărului turiştilor, semn că serviciile pe care le găsesc în staţiunea noastră le satisfac exigenţa”. (A. M., D. B.)

comentarii
4 comentarii

Scad tarifele si ei tot nemultumiti sunt. Mare adevar in vorba aia..."de omul prost sa nu-ti fie mila niciodata".
@nemultumitului
24.08.2018 14:34
Cum adica de omul prost sa nu îti fie mila? Prostii vin si aduc bani la buget,si unde se reflectå acei bani?ca pe toate stråzile e numai o groapa si-o gropita.Firmele au investit,apa e data de dumnezeu.un singur bancomat......vå umflati voi hotilor buzunarele si tot voi ne faceti prosti?.RUSINE.....RUSINE
Eva Eva
24.08.2018 21:24
E simplu,daca te duci undeva si nu iti place a 2-a oara nu te mai duci,nu va baga nimeni mana in buzunar
Un ocnen
25.08.2018 13:45
Vin de 6 ani la băile ocna nici o investitie aceleasi trepte care se mișcă de iti rup picioarele și pt schimbat hainele niște plase rupte cu găuri...păcat
Cristian
25.08.2018 16:12
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia