Tribuna
SEVIS
Se caută manager la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu
Laura BUCIU
678 vizualizari
Se caută manager la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu

Consiliul de Administrație al Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, a lansat concursul pentru ocuparea funcție de manager. După o perioadă în care spitalul a fost condus de conf.dr. Liliana Coldea, plecată prin demisie la capătul unui scandal național legat de modul în care a fost condus spitalul în pandemie, cea mai mare unitate medicală din județ a avut doi directori interimari: unul militar – Constantin Vlase, iar acum pe juristul Florin Neag.

Concursul pentru ocuparea funcției de manager al SCJU Sibiu se va desfășura în două etape: verificarea condițiilor stabilite și susținere și evaluarea proiectului de management.

Cei interesați trebuie să fie absolvenți de învățământ superior în unul dintre domenii: medical, economic - financiar sau juridic. De asemenea, trebuie să fie absolvenți de cursuri de perfecționare, agreate de Ministerul Sănătății,  în management sau management sanitar sau trebuie să dețină diplomă de master sau doctorat în management sanitar, economic, administrativ, și să aibă  o vechime de cel puțin 2 ani pe posturi cu studii superioare.

Dosarul de concurs, împreună cu proiectul de management se pot depune la  sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu (B-dul Corneliu Coposu, nr.2-4) în data de 18.05.2021, între orele 8 – 15.

Până la depunerea dosarului, candidații pot efectua o vizită în cadrul spitalului, în data de 28 aprilie, între orele 9-14. Aceștia vor fi însoțiți de directorul medical care îi va informa asupra problemelor specifice a secțiilor din cadrul spitalului.

În data de 26 mai 2021, pe pagina de internet a spitalului se vor publica proiectele de management, iar în perioada 28 mai  –1 iunie 2021, pe adresa de e-mail concursmanager@scjus.ro, persoanele interesate pot transmite întrebări referitoare la proiectele de management ale candidaților.

Susținerea proiectului se va desfășura în data de 2 iunie 2021, ora 10.

Detaliile privind documentele necesare, calendarul concursului, precum și bibliografia și tematica pentru proiectul de management sunt publicate în Monitorul Oficial, Partea a III-a și  pe următoarele site-uri:

Sperăm ca acest concurs să trezească interesul, astfel încât, competiția să se finalizeze cu alegerea celui mai  bun manager pentru spital. Proiectele spitalului trebuie continuate cu profesionalism și dedicare pentru a crește calitatea actului medical și pentru a spori încrederea oamenilor în tot ce ține de acest spital” , a precizat Daniela Cîmpean, președintă CJ Sibiu.

 

comentarii
3 comentarii

Se mai caută sau a găsit deja partidul ?
Cititor
08.04.2021 14:46
O sa se gaseasca o pisi nu-i problema.
eu
08.04.2021 15:04
Daca vrei neaparat sa te injure toata lumea, atunci asta e jobul pt tine
Eu
08.04.2021 22:53
Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia