Tribuna
PNL
Scrisoare deschisă adresată Doamnei Daniela Cîmpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu
Scrisoare deschisă adresată Doamnei Daniela Cîmpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu

În primul rând doresc să vă comunic că, ședința de azi (30.07.) a fost un exemplu de democrație pseudoliberală. Dacă Dumneavoastră v-ați propus să ieșiți în evidență, vă pot spune că ați reușit!

Am dorit să iau cuvântul la punctul de pe ordinea de zi referitor la noul spital, dar mi s-a tăiat microfonul. Voiam să discut problema numărului de paturi pentru adulți. În prezent SCJU are 1050 de paturi, în viitorul spital sunt prevăzute 600 de paturi, adică aproximativ 60%. Peste tot în lume se reduc paturile de spital din motive de costuri, mărind consultațiile în ambulator și internările de zi. Am votat pentru proiect, dar aș fi vrut să aud de la conducerea SCJU că acest număr de paturi îl consideră suficient. Nu doresc să auzim după terminarea spitalului că nu avem locuri suficiente. Eu personal aș fi opiniat pentru 75-80% din capacitatea actuală.

La punctul Diverse din nou n-am avut microfon. (Probabil tehnica e de vină și de aceea am apelat la o metodă mai clasică – tiparul...). Referitor la aeroport aș dori să vă comunic că, din decembrie am pus problema unui studiu de strategie de ansamblu de dezvoltare și eficientizare al acestuia. Am discutat problema de atunci de câteva ori cu Dumneavoastră și nu s-a întâmplat nimic timp de 7 luni! Conducerea aeroportului a demarat recent un proiect pentru infrastructura aeroportului,  pentru obținerea de bani de la Guvern în cadrul POEM și să sperăm că cele două firme bucureștene care și-au exprimat interesul, vor duce lucrarea la bun sfârșit. Dar trebuie făcut de către Consiliul Județean un caiet de sarcini pentru partea economică al aeroportului (cargo, restaurante, hotel etc.), în limba engleză și publicat într-o revistă europeană de specialitate și nu cu un timp de reacție atît de scurt, ca în cazul proiectului de infrastructură menționat adineauri, încât să poată participa și alții, nu doar firme de casă. Conducerea aeroportului v-a transmis datele necesare acestui caiet de sarcini. Suntem la sfârșitul lui iulie 2020 și în 2024, v-am repetat de nu știu câte ori că, CJ nu mai are voie să subvenționeze aeroportul. De aceea vă întreb: ați făcut acest caiet de sarcini? L-ați tradus? L-ați publicat? 

Vă mulțumesc.

                                                                                               Paul J. Porr

                                                                                         consilier județean

comentarii
11 comentarii

Acesta este comportamentul specific PDL-istilor, invatat de la Basescu si propagat in PNL-ul zilelelor noastre.

Sa speram ca locuitorii judetului Sibiu se vor destepta, asa cum este mentionat in imnul national al Romaniei, si nu vor mai repeta greseala de la alegerile locale din iunie 2016 in toamna 2020.
Mihai
30.07.2020 21:26
@Mihai sper si eu. Așa să le ajute Dumnezeu! Trimiteți-i pe P.J. Porr și pe bunicutza Fodor Cora Astrid la pensie!
Autohton Sibian
31.07.2020 02:54
Ioi! Lasati Dl ecPorr ati devenit dintr o data lebădă..de fapt va doare n bască de sibieni. Nu va plac juriștii profesioniști precum Dna Câmpeanu. Va place folclorul baronului Münhhausen...Ajunge!
31.07.2020 07:13
Daca si Daniela Campeanu este o mostra de jurist profesionist, atunci ne-am dus dracului cu totul. Daniela Campean e o mostra de prostie, incompetenta, jigodism politic liberal.
Daniela Campean e o nulitate la fel de mare precum intreg partidul Liberal. De fapt nu sunt liberali, doar PDL isti ordinari vopsiti in galben.
Jigodism liberal
31.07.2020 08:43
De ce nu aveti curajul sa va semnati cu adevaratul nume????Autohton sibian crezi ca nu vei imbatrinii? Mihai lasa propaganda comunista,priveste realitatea,dar poate tie iti nerge struna,ai functie pe la ei?Jigodismul liberal!!! Adica tu esti o jigodie?? Sunteti jalnici!! Cind vor sa faca ceva ii criticati sau le puneti bete in roate!!! Nu aveti pic de rusine!!
Cristina
31.07.2020 09:44
Daca nu ati fost de acord cu capacitatea viitorului spital(sa fim seriosi, asa ceva nu are cum sa faca Daniela, nu e in stare de finalizarea unui proiect) de l-ati mai votat?????? Nu are niciun fel de logica!!!!
Cat despre aeroport, din start proiectul a fost facut pe genunchi, fara a se lua in considerare dezvoltarea de care va avea nevoie.
Romania lucrului PROST facut!
Darius
31.07.2020 11:16
Semnatarul scrisorii ar trebui să știe cum se alcătuiește o scrisoare deschisă (formulă de adresare, format și conținut). S-ar putea spune că e deficitar la capitolul comunicare. Nu e singurul. :)
Un cititor
31.07.2020 12:58
@ Cristina: Probabil ca "juristul profesionist" Daniela Cimpean ti-a dat si tie un salariu de bagatoare de seama undeva la o institutie subordonata CJ Sibiu. Gaseste pentru fiecare PNL-ist retardat ceva de lucru :-)
Mihai
31.07.2020 18:59
am vazut si citit multe despre incompetenta pdl cimpan(jurist???????) si sefa ei PDL raluca de botoshani,turcana d esibiu cu studii la moscova.
nu sint fan al dl porr
da de data astaare dreptate
komunistele galbene(laatura galbena)nu au nimic cu liberalii sau liberalismul
propaga diktaura
nu am crezut ca un liberal sa fie asa de antidemocrat(vezi frua cimpan)
RUSINE
adi3
01.08.2020 13:40
Asist de multa vreme la tot felul de comentarii tampite cu jignire la persoana ca de pentru a face comentarii nu-ti trebuie cine stie ce materie cenusie dar veniti fratilor cu idei constructive nu va mai dati in spectacol anonimi cu ,,inteligenta" ce o detineti .
Cuza
01.08.2020 20:11
Nu există comuniști sau liberali, ci doar GĂȘTI DE HOȚI - galbeni, roșii, verzi sau de orice altă culoare. Nu avem pe cine vota, toți politicienii sunt la fel de ticăloși, de incompetenți și de mincinoși, fie ei români, sași, unguri sau altă nație. Vai nouă, sibieni!
B.Utoru
02.08.2020 09:06
Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia