Tribuna
ADVERTORIAL
Scrisoare deschisă adresată d-nei Daniela Câmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu: „Cheltuiți timp și bani pentru conferințe de presă și comunicate, în zadar, să demonstrați că ambalajul arată mișto și că sclipește uleiul în ciorbă…!!?!?”
ADVERTORIAL
4559 vizualizari
Scrisoare deschisă adresată d-nei Daniela Câmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu: „Cheltuiți timp și bani pentru conferințe de presă și comunicate, în zadar, să demonstrați că ambalajul arată mișto și că sclipește uleiul în ciorbă…!!?!?”

„Scrisoare deschisă adresată d-nei Daniela Câmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu

Doamna președinte Daniela Câmpean, de ce de ani de zile dacă știți că mâncarea din Spitalul Județean este sub orice critică, când știți foarte bine că la spitalul TBC mâncarea este pregătită în incinta spitalului și este de bună calitate, NU DORIȚI SĂ FACEȚI NIMIC??? L-ați adus pe dl. Bibu să fie lângă dv., i-ați oferit un post la Consiliul Județean, care se dovedește că este prea mult pentru cât poate el, de ce nu îl schimbați din funcție? O fi bun la altceva, dar nu să coordoneze Spitalul Județean! În 2020 s-a lăudat că face multe, ați verificat din cât s-a lăudat, ce a făcut? Sunteți colegă de partid, să nu spuneți că nu știți cu ce s-a lăudat și că nu știți cât a realizat!?! De ce a fost maram să verifice problemele cu mâncarea, abia acum două zile, ABIA DUPĂ CE AM IEȘIT PUBLIC ÎN MEDIUL ON LINE CU REALITĂȚILE LEGATE DE HRANĂ din Spitalul Județean??? De ce nici el nici dv. nu ați făcut nimic în acest sens??? Știți de la mine că singură soluție să rezolvăm problema pentru sibieni, pentru pacienții internați la Spitalul Județean, ESTE UNA SINGURĂ: REDESCHIDEREA BUCĂTĂRIEI SPITALULUI sau să aduceți mâncarea tot de la TBC !!! Dacă vedeți că dl. Cristi Roman este capabil și vă dă lecții de marketing și management la TOȚI, de ce nu vorbiți să rezolvăm pentru sibieni, acest aspect atât de important ???
Cheltuiți timp și bani pentru conferințe de presă și comunicate, în zadar, să demonstrați că ambalajul arată mișto și că sclipește uleiul în ciorbă…!!?!? Cât mai vreți să promovați incompetența, pilele, cumetriile, iubirile, nepăsarea, aroganță și lipsa de respect în funcțiile publice din subordinea Consiliului Județean??? De ce v-ați supărat și dv. și “excelența sa” dl. Bibu dacă vă spun adevăruri ??? Așa dați dovadă de politicieni și oameni cu caracter??? În loc să fiți oameni adevărați.. și să ieșiți public să spuneți, da, Cristi Marinescu are dreptate și vom încerca să îndreptăm și să reparăm lucrurile !!! Așa fac politicienii în țările din Vest !!! Dv. și Bibu (persoană la care țineți ffff mult, m-ați blocat pe facebook, v-ați luat “jucăriile” și ați plecat …,nu așa fac politicienii de TOP, dar probabil…ați realizat adevărurile spuse de mine …și….!!!????
Fac pariu pe orice că nu o să răspundeți la acest mail și dacă o să răspundeți o să formuleze subalternii dv. un răspuns din care nimeni nu va înțelege NIMIC!!!

Va îmbrățișez și vă cuprind, cu drag,
Cristian MARINESCU,

prim vicepresedinte, PER Sibiu”

comentarii
22 comentarii

Atat domna Câmpean si doamna Fodor au demontrat ca nu sunt in stare sa conduca judetul respectiv municipiul Sibiu, ca sunt incompetente. De fapt PNL a dezamagit crunt in aceasta legislatura prin refacerea USL-lui, desi sloganul lor in alegeri era contra PSD (de aceea a si castigat votul sibienilor). Asteptam viitoarele alegeri in care sper sa excludem formatiunile care ne-au dezamagit. Prea multi bani sunt risipiti aiurea si se promoveaza incompetenta. :(
Sibian
19.06.2022 14:17
Pentru domnul Marinescu - in loc sa dati lectii altora nu ar fi mai bine sa respectati legea ? Exemplu : 1. De cand pe strada Prejbei unde locuiti ati devenit proprietar pe domeniul public ca ati pus o tabla sa nu parcheze nimeni ca e locul dvs. si cine parcheaza va avea masina ridicata. Daca politia locala doarme ar fi bine sa luati placa deoarece nu ati cumparat strada.2. De cand e legal ca pe masina tatalui dvs. e legal sa afisati un asa zisa legitimatie a guvernului Romaniei cu un minister care nu mai exista de 10 ani ? sau asa credeti dvs. ca intimidati pe cineva ? Chiar daca ati reusit sa schimbati regimul de circulatie pe strada Prejbei asta nu demonstreaza nimic se stie ca primaria se intimideaza usor iar faptul ca din cand in cand mai donati cate ceva la politia Sibiu asta nu va da dreptul sa nu respectati legile. Asa ca intai demonstrati ceva dvs. ca de gargara neam cam saturat. Iar cand partidul care il reprezentati ia cam 5 la suta ar fi bine ca dvs.un traseist notoriu sa lasati ciocul mai mic.
Vivi Dragan
19.06.2022 16:21
Sibieni e datori sa voteze tuata viata lor PNL ul ca iei penelistii o facut ceva in orasu asta pesedeu nu exizta si no facut nimic pentru sibienii
Duamna Raluca si daniela Campean ie crezU nostru in veață si merita tot cei mai bun recunoasteti domnle marinescu sau vi ciuda ca nu aveti succesu
Alin si Sorin Huciu
19.06.2022 16:28
Diferenta intre campeanca si primarita este ca de la cer la pamant . Municipiul a facut atatea investitii incat acestea intrect cu mult numarul si valoarea celor din timpul lui herr .Primarita poate sa mai ramana mult si bine la conducere pentru ca merita . Asta de la CJS trebuie sa dispara pentru totdeauna , ea si lingaii . Zero - zero sunt realizarile . Sa verifice procurorii pe care din institutii se fac cheltuieli pe care nici milionarii in euro nu le fac . Este o mizerie greu de suportat si descris .
io
19.06.2022 16:44
Cum ar veni, vicele azvârle un "imeil" public în șucăr mare, pen'că preș..'a l-a blocat pe Feisbuc. Amestecă nume, prenume, ciorba și uleiul din ea, "politicieni de TOP" și câte 3 semne de întrebare împreună cu"fff" doar pentru a avea ocazia că,in finalul apoteotic să o "cuprindă cu drag"
Așa narațiune, așa deznodământ demne de "și dă-i... și luptă...", parola, mai rar .
Fapt este că nu speră la un răspuns. Chiar dacă i-ar place
Concluzie?
Niște unii chiar au prea mult timp liber.
Ie Greu
19.06.2022 18:55
dupa figura nu esti ardelean dapai sibian
lm
19.06.2022 19:08
Cu 'escu la nume e clar de unde vine neamul lui. Plus mutra . Toți oltenii aduși de ceașcă în Ardeal dau lecții.
19.06.2022 19:46
Du-te ma neica la doctor...chiar ai problema !
Ovidiu Oanta
19.06.2022 23:58
te mai uiti si cine vorbeste si dupa aia la ce vorbeste...categoric Marinescu e o referinta pentru incompetenta si traseism politic...si categoric "d-na de la consiliul judetean" este de-o incompetenta rar intalnita!
un sibian
20.06.2022 08:27
Dupa un asemenea exemplu de epistola, am retinut ca vrei sa te dai mare. Poate gasesti fraieri care sa te voteze la viitoarele alegeri sa prinzi un loc in Parlament , ca acum in Parlament poate ajunge orice guraliv care combate bine! Si te lipesti si la o pensie... parlamentara.
Cititescu
20.06.2022 10:37
Bravo, Cristi!
20.06.2022 12:23
DUMNEZEULE MARE! Ce a ajuns Tribuna ?! Ziar de bulevard, loc de spalat rufele, oliță de nevoi fiziologice. Pot intelege foamea de bani, dar sa oferi spatiu unui astfel de individ. Trebuie sa fii disperat de-a binelea
Deontologia Jurnalismului
20.06.2022 14:00
Nu tu esti omu' lui Cindrea? De te-a pus la Ministerul Transporturilor? Te-ai incaltat din mers sau din zbor? PSD-ist vopsit ce esti, vii tu sa faci bine Sibiului? Hahahaha - Vezi sa nu te împiedici.
Stafia PSDista
20.06.2022 14:14
În concluzie:
dacă la TBC (care e administrat de Consiliul Județean) este bine = meritul managerului.
dacă la Spitalul Județean e rău = vina lui Câmpean.

Dl. Marinescu are probleme cu noțiunile de logică elementară
Logica Ilogic?
20.06.2022 15:15
Și totuși, a înțeles cineva ce dorește acest individ?
Textul denotă frustrare și păreologie aiurea.
O totală pierdere de timp!
Cet??eanul turmentat
20.06.2022 15:46
Doamne ce text civilizat. Demn de un circar!
Cristian Marinescu
20.06.2022 16:22
Ziar infiintat de însăși Slavici. Tribuna rataților politici. Vai de mama voastră, vă hrăniți din scandal și cancan
Ioan Slavici
20.06.2022 16:31
Ne cerem scuze pentru discursul plin de frustrări ale prim-vicepreședintelui nostru. Dânsul are un trecut cu PSD și PNL, din păcate a fost dat afară din motive evidente.
Noi nu avem așa standarde ridicate, așa că l-am primit cu brațele deschise. Acceptăm găinari și țepari de toate felurile. Căci, deja dispărem ca și partid.
La alegeri să NU ne votați!

O zi buna tuturor!
Cristi, învață să scrii înainte să trimiți scrisori!
Partidul Ecologist Român (PER)
20.06.2022 17:46
Dacă tăcea, filozof rămânea ….
Eos
20.06.2022 23:36
Este o vorba la noi : " Hotul striga hotul". Acest individ este recunoscut in Sibiu pentru caracterul lui de 2 bani. Se plange de tot felul de servicii ale statului, dar fenteaza pe cat poate legea. Are litigii cat nu au multi ani! Feriti-va de magarus!
Dd
21.06.2022 18:34
Marsh ba PROSTALAULE!!!! Fiinta umana de cea mai joasa speta!!!!
Marsh jigodie!
22.06.2022 08:24
Ba cimpanzeule meri în p...la
22.06.2022 13:51
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA